Parkeren

Parkeren

Openbare parkeerplaats

De openbare parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw. Van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 23.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 23.00 uur kan er geparkeerd worden door middel van kenteken parkeren. (prijs- en tijdswijzigingen onder voorbehoud).

Parkeergarage

Als hotelgast van Hotel New York kunt u, indien er parkeerplekken beschikbaar zijn,  tegen korting gebruikmaken van de parkeergarage van het World Port Centre welke naast ons hotel gelegen is.

Om gebruik te maken van deze korting, dient u voor u de garage inrijdt een parkeerpas op te halen bij de receptie van het hotel.

Bij vertrek dient u de parkeerpas weer af te geven bij de receptie na het uitrijden. Let op; bij het hotel zijn alleen dagkaarten à € 22,50 per dag verkrijgbaar. Graag vernemen wij voor uw komst of u gebruik wenst te maken van de parkeergarage.

Mocht u geen parkeerplaats gereserveerd hebben, dan kunt u bij de receptie, indien beschikbaar, alsnog een parkeerpas ophalen.

Wanneer er geen beschikbaarheid in de parkeergarage is, biedt de Wilhelminapier nog voldoende gelegenheid om uw auto elders te parkeren. Naast de 2 openbare parkeerplaatsen achter Hotel New York zijn er nog 2 overdekte parkeergarages bij De Rotterdam en bij Bosten & Seattle torens.