Merry Christmas and
a Happy New York

Hotel New York

Die sfeervolle brunch met de familie. Lekker genieten van een feestelijke Afternoon Tea. Of heerlijk dineren met een ontspannen overnachting in één van onze bijzondere kamers. Hotel New York heeft altijd iets magisch. Maar een verblijf tijdens de kerstdagen voelt helemaal speciaal. En hoe viert u de jaarwisseling? Wat dacht u van een heerlijk diner met aansluitend het Nationale Vuurwerk en na middernacht een klein feestje op de ‘dansvloer’?

Met de Kerstdagen is er nog zeer beperkte beschikbaarheid. Wil je een tafel reserveren neem dan contact op met onze collega’s via 010 – 439 05 25. Na 20.00 uur is er GEEN tafel meer beschikbaar.

Eten en drinken

hotel_new_york_kerst_Restaurant

Ontbijt- en Brunchbuffet (08u - 14u)

Heerlijk uitgebreid kerstbuffet, bestaande uit diverse warme en koude gerechten, diverse broodsoorten, koffie, thee en vruchtensappen, geserveerd vanaf een buffet. € 29,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar € 15,00 p.p.

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 08:00 en 12:30. Wij reserveren uw tafel afhankelijk van de groepsgrootte voor 2 – 2,5 uur.

Hotel_New_York_Rotterdam_Afternoon_Tea

Kerst Afternoon Tea (14u - 17u)

Lekker smullen van zoete en hartige hapjes uit eigen patisserie. Bij aanvang van de Afternoon Tea serveren wij u eerst een lekker glaasje prosecco. Een feestelijke en vooral gezellige invulling van uw kerstmiddag voor € 22,50 p.p.

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 14:00 en 16:00. Wij reserveren uw tafel afhankelijk van de groepsgrootte voor 2 – 2,5 uur.

Kerstdiner (12u - 23u)

Speciaal voor de feestdagen heeft onze keukenbrigade een overheerlijk 3-gangen keuzemenu samengesteld. Wilt u liever zelf kiezen van onze aangepaste a la carte menukaart… dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Feestmenu

Kerst in NY Basement

Sfeervolle decoraties en kaarslicht gaan hand in hand met de betoverende en nostalgische kerstklanken van Ella Fitzgerald, Bing Crosby en Dean Martin. Kom genieten van onze culinaire cadeautjes tijdens de kerstdagen.

Kerst in NY Basement

En nog meer kerst...

hotel_new_york_kerst

Livemuziek (10u - 22u)

Op beide kerstdagen is er de gehele dag livemuziek. Ervaren muzikanten zorgen tussen de tafels voor de optimale kerstsfeer, van echte klassiekers tot echte meezingers… ze komen allemaal voorbij.

Hotel_new_York_kerst_lobby

Kinderkerstzaal
(10u - 20u)

De specialisten van La Nou Nou zijn ook weer aanwezig op 1e en 2e Kerstdag in Hotel New York.
In de kinderkerstzaal kunnen de kinderen o.a. knutselen, terwijl de ouders in het restaurant brunchen of dineren.

 

hotel_new_york_kerst_detail

Knallend 2018 in

Op Oudejaarsavond bent u van harte welkom voor het diner. Geniet van het feestmenu of kies zelf van onze aangepaste a la carte menukaart. Na afloop van het diner en het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug is iedereen weer van harte welkom voor een glaasje bubbels en de muzikale klanken van DJ Blue Flamingo.

We hebben nog zeer beperkte beschikbaar voor de vroege avond. Na 20.00 uur hebben we geen tafels meer beschikbaar.

Reserveer een tafel

hotel_new_york_rotterdam_extpier4

Reserveren

Reserveren is zeer gewenst en ook zeker te adviseren. Voor informatie, beschikbaarheid en prijzen staan wij u graag te woord! Reserveringen in ons restaurant nemen wij tijdens de feestdagen uitsluitend telefonisch aan. Onze Reserveringsafdeling is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur en te bereiken op telefoonnummer 010 – 439 05 25.