Merry Christmas and
a Happy New York

Kerst en Oud & Nieuw

Vier de Feestdagen in Hotel New York

Kies voor een sfeervolle brunch met de gehele familie, heerlijk genieten van een feestelijke Afternoon Tea of voor een gezellig diner in het grote restaurant? Hotel New York heeft altijd iets magisch met de feestdagen. We hebben elkaar even twee edities moeten missen, maar wij hebben al weer zin om Kerst en Oud & Nieuw samen met jullie te vieren.

Kerstontbijt, -brunch en Afternoon Tea

Al jaren is een kerstontbijt, brunch of Afternoon Tea voor vele van onze gasten een traditie met de hele familie. Ook wij zouden niet weten wat de feestdagen in december zouden zijn zonder al deze gezelligheid. Echter is het jaar 2021 anders dan andere jaren. De buffetten zullen wij dit jaar moeten missen, maar daarvoor in de plaats komen wij bij jullie langs en serveren wij items op een etagère. Tijdens de feestdagen zal er live entertainment aanwezig zijn tussen 11:30 uur en 22:30 uur. Daarnaast hebben we voor kinderen tot 12 jaar een kinderprijs (€15) voor het ontbijt en de brunch.

Feestdagenmenu

Dineren in Hotel New York

Kom je gezellig samen met het hele gezin? Of wil je liever de avond romantisch met zijn tweeën genieten? Dan kun je bij ons terecht voor een 3-gangen kerstdiner. Liever genieten van een uitgebreid 5-gangen menu later op de avond? Dan is ons Feestdagenmenu de juiste keuze voor jullie. Onze keukenbrigade heeft een feestelijk menu samengesteld. Met dit 5-gangenmenu verzorgen wij een volledig avondje uit in HNY deze kerst.

Het feestdagenmenu is mogelijk op 24, 25 en 26 december 2021.

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van onze a la carte kaart tijdens het diner gedurende de kerstdagen in Hotel New York.

Reserveren

Het is mogelijk om tot 6 personen via onze website te reserveren. Dit kan door middel van het reserveringsformulier hieronder. Met de feestdagen kunnen we grotere gezelschappen van 7 of meer personen plaatsen. Wil je hiervoor een reservering maken? Bel of mail dan naar: 010-4390525 of kiosk@hotelnewyork.nl

Overnachten

Overnacht in Hotel New York

De kerst van 2021 is natuurlijk heel speciaal en je kunt bij ons ook echt uitpakken. De Kerstarrangementen in combinatie met dineren en slapen zijn uitverkocht. Wel is het nog mogelijk om een overnachting te boeken op 24 of 26 december.

Bekijk hier onze kamers

Oudejaarsavond

rotterdam-kerst-feestdagen-oud-nieuw

Oudejaarsavond

Op Oudejaarsavond serveren wij in Hotel New York een 3-gangen menu voor onze gasten die de jaarwisseling vervolgens op een andere locatie willen vieren. Voor de gasten die gezellig tot middernacht bij ons blijven, serveren wij een feestelijk 5-gangenmenu. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van onze a la carte kaart tijdens het diner op oudejaarsavond in Hotel New York. Een glaasje bubbels is vooraf bij ons te bestellen en indien gewenst kunnen wij een tafel reserveren zodat je nog even bij ons terug naar binnen kan. Tijdens het diner zal er live entertainment aanwezig.

Feestdagen in NY Basement

Ook in ons fine dining restaurant NY Basement ontvangen we je graag tijdens de feestdagen. Bekijk alle mogelijkheden op hun eigen website.

Lees hier meer