Merry Christmas and
a Happy New York

Kerst in Hotel New York

Vier de feestdagen in Hotel New York met een sfeervolle brunch met de familie. Of nodig vrienden uit voor een feestelijke Afternoon Tea en een gezellig diner. Wil je je partner echt goed verrassen dan is een overnachting met Kerst een echte aanrader. Hotel New York heeft altijd iets magisch, maar tijdens de feestdagen is het net wat meer.

En hoe vier je de jaarwisseling? Wat dacht je van een heerlijk diner met aansluitend het Nationale Vuurwerk en na middernacht een klein feestje op de ‘dansvloer’? Of ga je voor ons nieuwe feestje in de Balszaal? Wij zorgen voor een spetterend einde en gaan knallend het nieuwe jaar in.

Het is tijdens de feestdagen niet toegestaan om honden mee te nemen naar Hotel New York.

Kerstdagen

hotel_new_york_kerst_Restaurant

Ontbijt- en brunchbuffet (08.30u - 14u)

Een uitgebreid buffet met allerlei lekkers om met familie en/of vrienden de kerstdagen goed te beginnen.

€34,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar €21,00 p.p.)

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 08:30 en 12:30. Wij reserveren je tafel, afhankelijk van de groepsgrootte, voor 2 – 2,5 uur.

Hotel_New_York_Rotterdam_Afternoon_Tea_bord

Kerst Afternoon Tea (14u - 17u)

Lekker smullen van zoete en hartige hapjes uit eigen patisserie. Bij aanvang van de Afternoon Tea serveren wij eerst een lekker glaasje bubbels. Een feestelijke en vooral gezellige invulling van de kerstmiddag voor €24,50 p.p.

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 14:00 en 16:00. Wij reserveren je tafel, afhankelijk van de groepsgrootte, voor 2 – 2,5 uur.

Kerstdiner (12u - 22u)

Speciaal voor de feestdagen heeft onze keukenbrigade een overheerlijk menu samengesteld voor €49,50 p.p. Wil je liever zelf kiezen van onze aangepaste à la carte menukaart… dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 12:00 en 22:00. Wij reserveren je tafel, afhankelijk van de groepsgrootte, voor 2 – 2,5 uur.

Feestmenu

En nog meer kerst...

hotel_new_york_kerst_detail Live Muziek

Livemuziek (09.30u - 22u)

Op beide kerstdagen is er de gehele dag livemuziek. Ervaren muzikanten die, al wandelend tussen de tafels, zorgen voor de optimale kerstsfeer. Van kerstklassiekers tot echte meezingers. Ze komen allemaal voorbij.

hotel_new_york_kerst_Restaurant Kinderkerstzaal

Kinderkerstzaal (10u - 20u)

De specialisten van La Nou Nou zijn ook weer aanwezig op 1e en 2e Kerstdag in Hotel New York. In de kinderkerstzaal kunnen de kinderen o.a. knutselen, terwijl de ouders in het restaurant brunchen of dineren.

Oudejaarsavond

Op Oudejaarsavond is er in Hotel New York vanaf 18:00 uur rondlopende muziek aanwezig om helemaal in de juiste sfeer te komen tijdens een gezellig diner met vrienden/familie. Van 23.30 uur tot 01.45 uur gaat de dansvloer open en zorgt onze DJ voor een spetterend feestje. En natuurlijk kan je gewoon buiten genieten van het Nationale Vuurwerk.

Diner Oudejaarsavond

hotel_new_york_rotterdam_restaurant_dv2

Diner Oudejaarsavond

Ook op Oudejaarsavond bent u bij Hotel New York in de gelegenheid om ons 4-gangen Feestdagenmenu te bestellen. Kiest u liever zelf van de kaart… ook dat kan op deze avond vanaf onze aangepaste menukaart.

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 12:00 en 22:00. Wij reserveren je tafel, afhankelijk van de groepsgrootte, voor 2 – 2,5 uur.

Oudejaarsavond Balszaal

In onze feestelijke Balszaal organiseren wij dit jaar voor het eerst een exclusieve Oudejaarsavond in combinatie met live muziek. Deze avond bestaat uit een walking dinner van 5 gerechtjes welke wij serveren uit de keuken van NY Basement. De gezellige band Swing Twice zal zorgdragen voor een heerlijk sfeertje.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor deze gezellige avond! Reserveren kan telefonisch: 010- 439 05 25.

Reserveren

hotel_new_york_rotterdam_extpier4

Reserveren voor de feestdagen

Voor informatie, beschikbaarheid en prijzen staan wij je graag te woord! Reserveringen in het restaurant van Hotel New York nemen wij tijdens de feestdagen uitsluitend telefonisch aan. Onze reserveringsafdeling is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur en te bereiken op 010- 439 05 25.

Wij reserveren je tafel, afhankelijk van de groepsgrootte, voor maximaal 2 – 2,5 uur. Dieetwensen? Geef dit bij de reservering door en wij passen het menu zo goed mogelijk aan.

Vier de feestdagen met collega's en relaties

Een gezellige kerstborrel, een ontbijt, brunch of diner met relaties of collega’s. Of gaan jullie voor een leuke feestavond of het jaar goed beginnen met een nieuwjaarsborrel? Hotel New York is dé plek om de feestdagen te vieren. Onze reserveringsafdeling staat klaar om mee te denken.

Neem contact met ons op

Feestdagen in NY Basement

Kerst en Oud & Nieuw

Sfeervolle decoraties en kaarslicht gaan hand in hand met de betoverende en nostalgische kerstklanken van Ella Fitzgerald, Bing Crosby en Dean Martin. Kom genieten van onze culinaire cadeautjes tijdens de feestdagen.

NY Basement