Heerlijke feestdagen

Kerst & Oudjaarsavond in Hotel New York

Vier de feestdagen
bij Hotel New York

Samen met jullie de feestdagen doorbrengen is iets wat we gemist hebben,  maar dit jaar is het weer tijd om samen Kerstmis en Oud & Nieuw te vieren. We hebben diverse mogelijkheden samengesteld voor onze gasten verspreid over de dag. Zo trappen we de kerstdagen af met een heerlijk uitgeserveerd ontbijt in ons restaurant. Ben je niet zo’n vroege vogel? Kom dan genieten van onze uitgeserveerde kerstbrunch. Op Kerstavond, 1e Kerstdag en 2de Kerstdag serveren wij een feestelijk menu bestaande uit 3-gangen bij een vroeg diner en 6-gangen tijdens een laat diner. Keuze voldoende dus. Mocht je in Hotel New York niet vinden wat je zoekt….. kijk dan ook nog even naar de mogelijkheden in ons fine-dining restaurant NY Basement.

We serveren geen Afternoon Tea op 1e en 2de Kerstdag.
Het is niet mogelijk om gebruik te maken van onze a la carte kaart gedurende de feestdagen in Hotel New York

ENTERTAINMENT

Op 1e en 2de kerstdag zal er in Hotel New York live entertainment zijn tussen 9:00 – 22:00 uur.
Op Oudejaarsavond zal er vanaf 17:00 uur live entertainment aanwezig zijn tijdens het diner.

Reserveer hier je tafel

In Hotel New York

Feestdagen

Bekijk hieronder de mogelijkheden tijdens de feestdagen.

Kerstontbijt
€24,50 p.p.

Voor onze hotelgasten en feestelijke vroege vogels! Wij serveren aan tafel enkele ontbijtitems op een etagère. Daarnaast zullen wij meermaals langs komen aan tafel met diverse warme en koude items. Koffie/thee is inclusief, overige consumpties zijn niet inbegrepen.
Aankomsttijden mogelijk tussen 8:00 een 10:00 uur (ontbijttijd maximaal 2 uur)

 

Kerstbrunch/lunch €39,50 p.p.

Tijdens deze brunch/lunch zullen wij je aan tafel voorzien van de leukste en lekkerste brunchitems zoals bijvoorbeeld kerststol of een heerlijk pasteitje. Ook komen we langs met HNY –favorieten zoals bijvoorbeeld de garnalenkroketjes. We sluiten de brunch/lunch af met een klein dessert uit eigen patisserie.
Aankomsttijden mogelijk tussen 11:30 en 14:00 uur  (brunchtijd maximaal 2 uur)

Arrangementen

Blijf tijdens de feestdagen heerlijk overnachten in één van de unieke kamers van Hotel New York. Ben je op zoek naar een leuk arrangement voor tijdens de feestdagen? Bekijk dan onze feestelijke arrangementen met 1 of 2 overnachtingen in Hotel New York en een diner in 1 van onze restaurants. Klik op de button om de inhoud van de arrangementen te bekijken en maak direct je reservering!

Boek hier het arrangement

Oudejaarsavond in Hotel New York

Samen aftellen om middernacht

Op 31 december  gaan wij voor een ouderwets gezellige avond in Hotel New York. Kom je met de kinderen of nog andere plannen in de avond… ? Kom dan langs voor ons 3-gangen keuzemenu. Vanaf 17:00 uur zal er entertainment aanwezig zijn in de vorm van live muziek. Later op de avond, voor de gasten die Oud & Nieuw bij ons komen vieren, serveren wij een speciaal 6-gangen menu. We proberen het dessert voor 23:30 uur te serveren zodat u buiten kunt genieten van het Nationaal Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Na 00:00 uur zal de dansvloer geopend zijn en maken we er nog een feestje van tot 2:00 uur.

Reserveer je tafel!

3-gangen feestmenu

Kom genieten van een 3-gagen feestmenu voordat je doorgaat om Oud & Nieuw te vieren. Aankomsttijden mogelijk tussen 16:00 en 18:30 uur. Het feestmenu is € 54,50 p.p. Dinertijd maximaal 2 uur.

 

 

Bekijk het menu

6-gangen feestmenu

Kom Oud & Nieuws bij ons vieren met het speciaal geselecteerde 6-gangen feestmenu voor € 79,50 p.p. Aankomsttijden mogelijk tussen 19:30 en 21:00 uur.
Dinertijd is avondvullend, na 00:00 uur kunnen wij geen gereserveerde tafels meer garanderen.

Bekijk het menu!

NY Basement

Ook tijdens de feestdagen is NY Basement de plek om culinair te genieten. Een heerlijk kerstmenu is samengesteld door het keukenteam en wegens groot succes ook dit jaar weer een Live Music Christmas Lunch op 1e kerstdag met Frank in Person. Op Oudejaarsavond gaat het dak er weer af in ons souterrain met een spetterend feest! Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Bekijk alle mogelijkheden