Contact

Algemene gegevens

hotel_new_york_rotterdam_extpier4

Adres

Hotel New York / NY Basement
Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam

info@hotelnewyork.nl
info@nybasement.nl

hotel_new_york_rotterdam_extpier2

Contactgegevens

Algemeen: 010 – 439 05 00

Hotel New York Tafelreserveringen: 010 – 439 05 25
NY Basement Tafelreserveringen: 010 439 05 24 (Bereikbaar tussen 16.00u – 22.00u)
Kamer- en zaalreserveringen: 010 – 439 05 55

Administratie: 010 – 439 05 15
Personeelszaken: 010 – 439 05 80

Overige gegevens

KvK 24391837
BTW NL815388044.B.01

Contactformulier

  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • Vink het vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent.

Bereikbaarheid

Met de auto

Hotel New York is goed bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, vlak naast de Erasmusbrug. Het adres is Koninginnenhoofd 1 (ook te gebruiken: Wilhelminakade) 3072 AD Rotterdam. Uiteraard kunnen wij je route-informatie per e-mail toesturen.

Met het openbaar vervoer

Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Rotterdam Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station.

Groot onderhoud Erasmusbrug

De brug blijft tijdens de werkzaamheden grotendeels bereikbaar en te gebruiken voor alle gebruikers. Veiligheid staat hierbij voorop.
Actuele informatie staat op deze website en in de ErasmusbrugApp.

Plan mijn reis

NN Marathon 2024

Op zondag 14 april vindt de NN Marathon plaats in Rotterdam, wat enige verkeershinder met zich meebrengt voor gasten die verblijven in Hotel New York en omliggende gebieden.

Hoewel de Wilhelminakade, waar Hotel New York gelegen is, bereikbaar blijft, worden verschillende wegen in de stad afgesloten voor het evenement. Dit kan het moeilijk maken om met de auto vanaf het hotel te vertrekken of aan te komen.

Bezoekers wordt geadviseerd om na 15:00 uur met de auto te reizen of alternatieve vervoersmiddelen te overwegen, zoals de watertaxi of metro (station Wilhelminaplein). Vroeg vertrek of late aankomst via Rotterdam Zuid (via Zuidplein) is mogelijk, maar kan extra verkeersdrukte veroorzaken.

Parkeren: De parkeergarage van het World Port Center naast Hotel New York is geopend tijdens het weekend van 13 – 14 april. Online reserveren wordt aanbevolen, aangezien er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is. Indien online reserveren niet mogelijk is, kunnen parkeerkaartjes op de dag zelf worden gekocht bij de garage.

Daarnaast zijn er andere parkeermogelijkheden op de Wilhelminapier, waaronder de Q-park parkeergarage De Rotterdam en Q-park parkeergarage Boston & Seattle.

Parkeren

Parkeren

Als hotelgast of bezoeker van het restaurant kunt u gebruik maken van omliggende parkeerfaciliteiten.

Meer Parkeren

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte

Elk kwartaal sturen wij een nieuwsbrief om onze gasten te informeren over de laatste ontwikkelingen in Hotel New York. Schrijf je vandaag nog in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je nu in!