NY Basement

Culinaire feestdagen gewenst!

Kerst en Oudejaarsavond

NY Basement

Tijdens de feestdagen is NY Basement de plek om culinair te genieten. Ons feestdagenmenu, serveren wij op 24 en 25 december. Uitgebreid genieten van de lekkerste gerechtjes en mooie wijnen. Natuurlijk kun je aan onze mooie bar eerst genieten van een heerlijke cocktail.

Op 24 en 25 december hebben wij op veler verzoek wederom een Live Music Christmas Lunch op de planning staan. Tijdens deze middag zal BREEZE de muziek verzorgen en wij serveren enkele gerechtjes uit het speciale feestdagenmenu.

Op maandag 2de Kerstdag is NY Basement gesloten.

Reserveer hier je tafel!

Live Music Lunch + BREEZE €85,00 p.p.

Geniet op 24 en 25 december van een sfeervolle lunch met aankomsttijd tussen 12:00-12:30 uur. Hierbij zullen 2 amuses en 4 gerechtjes geserveerd worden, afkomstig uit ons feestdagen menu. Tijdens deze sfeervolle lunch word je verwend met de live muziek van BREEZE.

Prijs incl. een glaasje champagne en waterarrangement; excl. andere dranken. Duur: 12:00-16:30 uur.

Bekijk hier het menu!

NY Basement Kerstmenu €120,00 p.p.

Boek ons feestelijk en culinair diner op 24 of 25 december tussen 18:30-19:30 uur. Aan tafel serveren wij u een heerlijk glas champagne als aperitief. Vervolgens beginnen we de avond met 2 heerlijke amuses en aansluitend 5 culinaire hoogstandjes. Onze cocktailshakers bereiden tijdens de avond ook een heerlijk verfrissende spoom.

Prijs incl. een glaasje champagne, spoom en waterarrangement; excl. andere dranken. Duur: 3 tot 4 uur.

 

Bekijk hier het menu!

Overnachten

Ben jij nog niet klaar om naar huis te gaan en wil jij jouw complete ervaring nog even verlengen? Blijf dan overnachten in één van de unieke kamers van Hotel New York. Hier kun je heerlijk nagenieten en zo in het fris opgemaakte bed ploffen zonder de terugreis naar huis te overbruggen.

Maak je reservering

Vier je in NY Basement

Oudejaarsavond

Heerlijke cocktails, culinaire hoogstandjes, een mooi glas champagne…. Wat wil een mens nog meer? Op Oudejaarsavond is het puur genieten in NY Basement met eerst een speciaal Sylvester Diner en aansluitend een spetterende feestavond waarbij de voetjes van de vloer gaan. De muzikale begeleiding van deze avond is in handen van onze vaste plaatjesdraaier DJ VICCC die er  een knallende avond van gaat maken. Ook THE BIG SWINGERS zullen een plaatje komen draaien!

Reserveer hier je tafel!

Sylvester Diner & NY Party €150,00 p.p.

Op Oudejaarsavond, tussen 17:30 en 18:00 uur, begroeten we je graag aan tafel met een welkomstcocktail. Gedurende de avond zullen we je verwennen met 2 heerlijke amuses en 5 culinaire hoogstandjes. Omstreeks 22:00 uur zal het diner afgesloten worden. Vanaf 22:30 verwelkomen wij de extra gasten voor de NY EVE PARTY.

Prijs incl. welkomstcocktail, waterarrangement, glas champagne en ticket voor de NY EVE PARTY; excl. overige consumpties.

Bekijk het menu!
rotterdam-kerst-feestdagen-oud-nieuw

NY EVE PARTY € 57,50 p.p.

Vanaf 22:30 zijn alle feestgangers welkom en zal onze huisband THE BIG SWINGERS samen met DJ VICCC het feest openen. Tot maximaal 02:30 uur zullen wij het nieuwe jaar inluiden. Omstreeks 23:30 uur zullen wij een glas champagne schenken en ben je in de gelegenheid om buiten te genieten van het Nationaal Vuurwerk.

Prijs incl. glas champagne en hapjes; excl. overige consumpties.

 

Hotel New York

Vier de feestdagen bij Hotel New York! We hebben dit jaar weer diverse mogelijkheden voor jullie samengesteld en uiteraard op ieder gewenst moment van de dag.

Bekijk hier de mogelijkheden!