MVO

Hotel New York & MVO

De kracht van ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)-beleid is samenwerking. Dat doen we als icoon van Rotterdam met onze medewerkers, relaties én gasten, op lokaal en landelijk niveau. Samen dragen we bij aan een beter milieu en een betere maatschappij.

Samenwerkingen

Roparun

Tijdens de pinksterdagen gaat Hotel New York meedoen aan de Roparun. Team 47 heeft al 10 edities meegedaan en Hotel New York zal vanaf 2020 het stokje overnemen. Allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel van Stichting Roparun.

Meer over Team 47

Excelsior Foundation

Stichting Excelsior4All is het maatschappelijke hart van de voetbalclub Excelsior. Het doel van de stichting is middels de kracht van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbetering van de leefsituatie van individuen, groepen en wijken.

Meer over Excelsior Foundation

Rotterdam Prikt!

Hotel New York is gestart met het nieuwe project Rotterdam Prikt! Dit initiatief is genomen, omdat er steeds meer zwerfval te vinden is op de Wilhelminapier. Om er voor te zorgen dat dit niet in de Maas verdwijnt, moet het opgeruimd worden. Met het project Rotterdam Prikt! worden bedrijven uitgedaagd om mee te doen.

Meer over Rotterdam Prikt!

Wereld Natuur Fonds

Hotel New York is partner van het Wereld Natuur Fonds rondom de restaurant-actie ‘Helpen met de schelpen’. Wij zamelen lege oesterschelpen in waarmee nieuwe oesterbanken worden gecreëerd. Deze oesterbanken vormen de perfecte bodem voor nieuw zeeleven en dragen wij zo bij aan een gezonde Noordzee.

Nieuwe initiatieven

Hotel New York wordt regelmatig benaderd om mee te doen met maatschappelijke projecten. Wij steken onze handen graag uit de mouwen, maar we moeten ook keuzes maken. Op dit moment kiezen we bovenstaande projecten. Vragen over onze projecten kunnen  gesteld worden via mvo@hotelnewyork.nl.