Team 047

Hotel New York

Welkom bij Roparun Team

Team 47 Hotel New York

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij wij, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Na diverse deelnames kunnen wij wel zeggen dat deelname aan de Roparun meer is dan alleen iets maatschappelijks…. Het is een avontuur voor het leven.
Dat blijkt overigens ook uit onderstaand motto van de Roparun wat al jaren hetzelfde is.
Meer informatie over de Roparun: www.roparun.nl

Volg ons ook via Facebook, Twitter en Instagram

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Evenementen

Overzicht van onze komende evenementen.

Pubquiz_Hotel_New_York Pubquiz

PUBQUIZ in Amsterdam

Vrijdag 27 mei 2022 in het WestCord Art Hotel. Van 20:00 –  23:00 uur. Een leuke avond uit inclusief pubquiz waarbij de opbrengst 100% naar het goede doel gaat! Aanmelden per team van 3 – 4 personen is mogelijk. Aanmelden voor de pubquiz kan door een e-mail te sturen naar: rdusseldorp@hotelnewyork.nl. De kosten bedragen €40,- per team en de opbrengst gaat volledig naar Stichting Roparun.

Roparun

Van 4 tot en met 6 juni zullen wij de Roparun fietsen en lopen. Volg ons!

Doneren of sponsor worden

Wanneer u wilt doneren aan ons team of wanneer u sponsor wenst te worden, zijn er de volgende opties mogelijk. Wij zijn hartstikke blij met iedere vorm van donatie.

SPONSOR WORDEN:
Via het contactformulier komen wij graag met u in contact en zodat wij de diverse mogelijkheden kunnen bespreken. Het mag duidelijk zijn dat we met iedere vorm van ondersteuning blij zijn. In onze sponsorflyer staan 3 pakketten welke wij hebben samengesteld voor mogelijke sponsors. Vanaf € 500,-  kunnen bedrijven die ons een warm hart toedragen een pakket kiezen en vanaf € 1500,- dragen wij de naam van dit bedrijf met trots over de Coolsingel op onze teamkleding.
Mocht u een kleinere donatie overwegen of juist iets veel groters…… Wij komen graag met u in contact! Vul het contactformulier in en wij benaderen u voor de mogelijkheden.

Klik hier

DONEREN:
Wilt ons team of 1 van de specifieke teamleden een donatie geven dan kan dat rechtstreeks via de website van de Roparun. Klik hier om naar de website te gaan!

Team 47

Sponsoren

Voor het overzicht van onze sponsoren verwijzen we je graag door naar de juiste pagina. Klik op onderstaande button om het overzicht te zien.

Het Team

Roparun team 47 Hotel New York bestaat uit enthousiaste medewerkers van Hotel New York en moederbedrijf WestCord Hotels BV aangevuld met leden van het “oorspronkelijke team 47”. Dit team neemt al deel aan de RopaRun sinds 2010 en hebben ondertussen al € 225.000,- opgehaald met al deze deelnames. Sinds 2019 is Hotel New York naamdrager van het team geworden.

Teamleden

Neem contact met ons op

Contactformulier

Foto's