Maak kennis met ons Personeel

Maak kennis met...

Viënna van der Bliek

Deze maand stellen we aan jullie voor: Viënna van der Bliek. Viënna werkt nu 1,5 jaar bij Hotel New York. “Mijn werkdag is nooit hetzelfde, elke dag leer ik weer wat nieuws. Dat maakt het werk leuk!”

Viënna Van der Bliek

Laura Vaandrager

Deze maand stellen we graag aan jullie voor: Laura Vaandrager. Laura is sinds 2016 in dienst bij Hotel New York. Momenteel werkt ze als Zalengerant bij Hotel New York. Directievertrek Reuchlin is voor haar de mooiste plek van Hotel New York. “Dit voormalig directievertrek laat je nog de sfeer proeven van toen”

 

Laura Vaandrager

Ellen Lampen

Deze maand Ellen Lampen. Ellen is één van de langst zittende medewerkers van Hotel New York: “Mijn leukste ervaring was het 10-jarig bestaan van Hotel New York. We verkochten toen een heel mooi boek. Nu ga ik ook het 25-jarig bestaan meemaken!”

Ellen Lampen

Raymond Klootwijk

Deze maand Raymond Klootwijk. Raymond is al ruim tien jaar aan het werk bij Hotel New York en bekleedt momenteel de functie Chef Gerant. Zijn favoriete gerecht van Hotel New York is de tonijn medium/rare: “Deze staat al op de kaart zolang ik hier werk. Dat is natuurlijk niet voor niets!”

Raymond Klootwijk