Maak kennis met ons Personeel

Maak kennis met...

Emma Vizee

We stellen jullie graag voor aan Emma Vizee: Gastvrouw & Kioskmedewerkster. Emma werkt sinds een half jaar parttime bij Hotel New York en heeft het erg naar haar zin. Ze vertelt graag meer over haar werk.

Emma Vizee

Alex van Geest

We stellen deze maand graag Alex van Geest aan jullie voor. Alex is werkzaam als barman in ons restaurant. Wat hij zo leuk vindt aan Hotel New York en wat zijn favoriete plek is, vertelt hij jullie graag.

Alex van Geest

Sabrina de Ridder

Deze maand stellen we graag Sabrina de Ridder aan jullie voor. Gastvrouw in NY Basement, het fine dining restaurant in het souterrain van Hotel New York. Hoe haar dag er uit ziet vertelt ze graag zelf.

Sabrina de Ridder

Eline Brouwer

Dit keer is de beurt aan Eline om iets over zichzelf te vertellen. Eline is 23 jaar oud en op de middelbare school wist ze al meteen wat ze wilde worden. Bij Hotel New York is ze werkzaam in de Patisserie.

Eline Brouwer

Sandra Regis

Deze maand stellen we jullie graag voor aan Sandra Regis. Sandra is 54 jaar oud en werkt al 24 jaar in het team van de Huishoudelijke Dienst. En dat doet ze met heel veel plezier!

Sandra Regis

Willem Singadji

Elke maand stellen we graag een nieuwe collega aan jullie voor. Dit keer is dat onze zalengerant Willem. Al 13 jaar is hij werkzaam voor Hotel New York. Ooit begonnen als afwasser en doorgegroeid tot zalengerant.

Willem Singadji

James Elstak

Deze maand stellen we graag aan jullie voor: James Elstak. Onze voorman en afwasser en dat al 13 jaar. Zijn brede glimlach en zijn vrolijke humor zorgt bij iedereen een grijns op het gezicht. Hoe is hij bij Hotel New York begonnen? Hij stelt zich graag even voor.

James Elstak

Ellen Lampen

Deze maand Ellen Lampen. Ellen is één van de langst zittende medewerkers van Hotel New York: “Mijn leukste ervaring was het 10-jarig bestaan van Hotel New York. We verkochten toen een heel mooi boek. Nu ga ik ook het 25-jarig bestaan meemaken!”

Ellen Lampen