Maak kennis met ons Personeel

Maak kennis met...

Emma Vizee

We stellen jullie graag voor aan Emma Vizee: Gastvrouw & Kioskmedewerkster. Emma werkt sinds een half jaar parttime bij Hotel New York en heeft het erg naar haar zin. Ze vertelt graag meer over haar werk.

Emma Vizee

Marcel Bartelds

We maken kennis met Marcel Bartelds: Front Office Manager in Hotel New York. Hij vertelt graag meer over een werkdag bij Hotel New York en wat hij zo leuk vindt aan zijn werk.

Marcel Bartelds

Alex van Geest

We stellen deze maand graag Alex van Geest aan jullie voor. Alex is werkzaam als barman in ons restaurant. Wat hij zo leuk vindt aan Hotel New York en wat zijn favoriete plek is, vertelt hij jullie graag.

Alex van Geest

Sabrina de Ridder

Deze maand stellen we graag Sabrina de Ridder aan jullie voor. Gastvrouw in NY Basement, het fine dining restaurant in het souterrain van Hotel New York. Hoe haar dag er uit ziet vertelt ze graag zelf.

Sabrina de Ridder

Eline Brouwer

Dit keer is de beurt aan Eline om iets over zichzelf te vertellen. Eline is 23 jaar oud en op de middelbare school wist ze al meteen wat ze wilde worden. Bij Hotel New York is ze werkzaam in de Patisserie.

Eline Brouwer

Angéla Toonen

De persoon die wij deze maand in het zonnetje zetten is Angéla Toonen. Angéla is 32 jaar oud en heeft een dochtertje van 7. Momenteel werkt ze bij de Receptie / Front Office.

Angéla Toonen

Ellie Mesman

Deze maand staat Ellie Mesman in het zonnetje bij Hotel New York. Ellie is 59 jaar, getrouwd en heeft twee zonen. Momenteel werkt ze als Voorvrouw bij de afdeling Huishoudelijke Dienst.

 

Ellie Mesman

Sandra Regis

Deze maand stellen we jullie graag voor aan Sandra Regis. Sandra is 54 jaar oud en werkt al 24 jaar in het team van de Huishoudelijke Dienst. En dat doet ze met heel veel plezier!

Sandra Regis

Willem Singadji

Elke maand stellen we graag een nieuwe collega aan jullie voor. Dit keer is dat onze zalengerant Willem. Al 13 jaar is hij werkzaam voor Hotel New York. Ooit begonnen als afwasser en doorgegroeid tot zalengerant.

Willem Singadji

James Elstak

Deze maand stellen we graag aan jullie voor: James Elstak. Onze voorman en afwasser en dat al 13 jaar. Zijn brede glimlach en zijn vrolijke humor zorgt bij iedereen een grijns op het gezicht. Hoe is hij bij Hotel New York begonnen? Hij stelt zich graag even voor.

James Elstak

Viënna van der Bliek

Deze maand stellen we aan jullie voor: Viënna van der Bliek. Viënna werkt nu 1,5 jaar bij Hotel New York. “Mijn werkdag is nooit hetzelfde, elke dag leer ik weer wat nieuws. Dat maakt het werk leuk!”

Viënna Van der Bliek

Laura Vaandrager

Deze maand stellen we graag aan jullie voor: Laura Vaandrager. Laura is sinds 2016 in dienst. Momenteel werkt ze als Zalengerant bij Hotel New York. Directievertrek Reuchlin is voor haar de mooiste plek. “Dit voormalig directievertrek laat je nog de sfeer proeven van toen”.

Laura Vaandrager

Ellen Lampen

Deze maand Ellen Lampen. Ellen is één van de langst zittende medewerkers van Hotel New York: “Mijn leukste ervaring was het 10-jarig bestaan van Hotel New York. We verkochten toen een heel mooi boek. Nu ga ik ook het 25-jarig bestaan meemaken!”

Ellen Lampen

Raymond Klootwijk

Deze maand Raymond Klootwijk. Raymond is al ruim tien jaar aan het werk bij Hotel New York en bekleedt momenteel de functie Chef Gerant. Zijn favoriete gerecht van Hotel New York is de tonijn medium/rare: “Deze staat al op de kaart zolang ik hier werk.”

Raymond Klootwijk