Kennis maken met

Alex van Geest

Alex van Geest

We maken kennis met Alex van Geest, werkzaam als barman in Hotel New York. Hij vertelt ons dat hij achter de bar de leukste momenten meemaakt en hij heel blij is met de diversiteit van zijn werk. Wij stellen Alex graag aan jullie voor.

Alex aan het woord

Stel je even voor…

Mijn naam is Alex, ik ben 26 jaar oud en ik ben in juli 2018 afgestudeerd bij de opleiding Horeca Management Ondernemer op het mbo. Sindsdien werk ik met veel plezier fulltime bij Hotel New York.

 

Welke functie heb je de afgelopen tijd uitgeoefend?

Ik ben werkzaam bij Hotel New York als barman. Dit vind ik hartstikke leuk om te doen! Het werk is heel divers: de ochtenddiensten verschillen enorm van de avonddiensten en dat vind ik alleen maar leuk. Ook heb ik veel contact met zowel gasten als collega’s; dat maakt het de geschikte functie voor mij!

 

Wat maakt het werken bij Hotel New York zo leuk?

Wat het werken bij Hotel New York zo leuk maakt, is dat je in contact komt met veel verschillende gasten. Daarnaast vind ik het team waarin ik werk heel erg leuk: iedereen werkt hard, maar er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor!

 

Wat is jouw favoriete plek bij Hotel New York?

Dit gaat waarschijnlijk heel afgezaagd klinken, maar dat is toch echt de bar. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat ik elke dag achter de bar sta en dit een vertrouwde plek is voor mij. Daarnaast is kamer 105 mijn favoriete plekje in het hotel. Je kan hier heerlijk in bad zitten terwijl je van een prachtig uitzicht kan genieten. Echt heerlijk!

Ook werken bij Hotel New York?

Bekijk onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Alex en zie je jezelf ook werken bij Hotel New York? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk vacatures