Kennis maken met

Emma Vizee

Emma Vizee

We stellen jullie graag voor aan Emma Vizee: Gastvrouw & Kioskmedewerkster. Emma werkt sinds een half jaar parttime bij Hotel New York en heeft het erg naar haar zin. Ze vertelt graag meer over haar werk.

Emma aan het woord

Zou je jezelf willen voorstellen?

Mijn naam is Emma, ik ben 21 jaar en ik ben een half jaar werkzaam bij Hotel New York. Ik heb onlangs mijn MBO studie afgerond en een tussenjaar genomen, waardoor ik nu parttime werk in de Kiosk van Hotel New York.

 

Welke functie(s) heb je de afgelopen tijd uitgeoefend?

Ik ben werkzaam als Gastvrouw en Kioskmedewerkster. Dit is een combi-functie en dat maakt het werk heel divers. In de Kiosk nemen wij alle reserveringen aan. Dit gaat via de website, per mail of telefonisch. Als je Hotel New York belt voor een reservering, is de kans groot dat je mij  aan de telefoon krijgt! Wij zijn voor alle gasten het eerste aanspreekpunt en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Ook verkopen wij in de Kiosk diverse Hotel New York souvenirs. Tijdens de dienst Gastontvangst zorgen wij ervoor dat de gasten welkom worden geheten en brengen wij ze naar een mooie plek in het restaurant.

 

Hoe ben je bij Hotel New York terecht gekomen?

Via mijn schoonzusje ben ik bij Hotel New York terecht gekomen. Zij werkt momenteel al een aantal jaar als Kelner en wees mij op deze functie. Ik was gelijk enthousiast en nog geen week later was ik haar collega!

 

Wat is jouw favoriete gerecht bij Hotel New York?

Mijn favoriete gerecht is de carpaccio. Dit heerlijke voorgerecht neem ik standaard als ik in het restaurant ga eten.

 

Wat maakt jouw werkdag tot een perfecte/geslaagde dag?

Ik vind het heel erg leuk als gasten langskomen om een reservering te bespreken of door te nemen. Vaak zijn dit gasten die met een groot gezelschap komen en alvorens de menukaart en  tafelwens willen bespreken. Samen nemen we deze wensen door zodat het een geslaagde avond zal worden. Gasten zijn erg enthousiast als wij hier de tijd voor nemen en dat ze daardoor met een goed gevoel kunnen uitkijken naar het diner.

 

Wat is je hoogtepunt van je Hotel New York tijd?

Mijn hoogtepunt is zeker het samenwerken met mijn collega’s. Team Kiosk is wat kleiner dan de andere afdelingen in Hotel New York, maar dat maakt ons een heel hecht team. We kunnen goed op elkaar inspelen en onderling is het erg gezellig.

 

Bekijk onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Emma en zie je jezelf ook werken bij Hotel New York? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk vacatures