James Elstak

Hotel_New_York_Afwas1

James Elstak

Deze maand stellen we graag aan jullie voor: James Elstak. Onze voorman en afwasser en dat al 13 jaar. Zijn brede glimlach en zijn vrolijke humor zorgt bij iedereen een grijns op het gezicht. Hoe is hij bij Hotel New York begonnen? En wat vindt hij de leukste plek? Hij stelt zich graag even voor.

James vertelt

Hoi, zou jij je willen voorstellen aan ons?

Mijn naam is James Elstak, 53 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik ben van beroep afwasser en voorman bij Hotel New York. Mijn hobby’s zijn basketballen en zaalvoetballen. Maar gezien mijn leeftijd ben ik nu wel minder actief bezig met mijn hobby’s haha…

Hoe ben je bij Hotel New York terecht gekomen?

Ik ben eigenlijk door mijn vrouw bij Hotel New York terecht gekomen. Zij kwam regelmatig samen met vriendinnen gezellig chillen in Hotel New York. Zodoende ben ik gaan solliciteren bij Hotel New York en ben ik aangenomen als afwasser. 

Hoelang werk je bij Hotel New York en welke functies heb je bekleed?

Ik werk nu inmiddels al 13 jaar bij Hotel New York. Ik ben nog steeds met plezier afwasser en sinds een tijd ook voorman van Hotel New York.

Wat is jouw mooiste plek?

Hotel New York heeft natuurlijk veel mooie plekken, want het is een prachtig pand. Maar als ik dan toch een plek moet kiezen, kies ik voor mijn werkplek.

Wat is je leukste ervaring aan jou tijd bij Hotel New York?

Er komen regelmatig bekende gasten over de vloer. Dat is natuurlijk altijd leuk!

Ook werken bij Hotel New York?

Bekijk onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van James en zie je jezelf ook werken bij Hotel New York? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk vacatures