Maak kennis met

Willem Singadji

Hotel_New_York_Willem_Singadji

Willem Singadji

Elke maand stellen we graag een nieuwe collega aan jullie voor. Dit keer is dat onze zalengerant Willem. Al 13 jaar is hij werkzaam voor Hotel New York. Ooit begonnen als afwasser en doorgegroeid tot zalengerant.

Willem aan het woord

Zou jij je willen voorstellen aan ons?

Mijn naam is Willem Singadji, 34 jaar en woonachtig in Rotterdam. Mijn hobby is muziek, iedere maandagavond zing ik in Hoogvliet. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, ga ik naar de bioscoop of ga ik heerlijk een weekendje weg.

Hoe ben je bij Hotel New York terecht gekomen?

Via een vacature op de website van Hotel New York.

Hoelang werk je bij Hotel New York en welke functies heb je bekleed?

Op 05-05-05 (tevens de verjaardag van Hotel New York) ben ik begonnen met werken in Hotel New York. Ik ben inmiddels al 13 jaar werkzaam in dit mooie bedrijf. Ik ben begonnen in de afwas, dit was mijn eerste baan in de horeca. Ik had het direct naar mijn zin, maar ik wilde meer zien en meer contact met gasten. Ik heb toen de stap genomen om te solliciteren naar de functie; Kelner. Een paar jaar later ben ik door mijn leidinggevende benaderd met de vraag of ik wilde doorstromen naar de functie; Zalengerant. Ik had nooit gedacht dat ik deze doorgroei zou kunnen maken en tot de dag van vandaag werk ik elke dag met veel plezier!

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Mijn dagen zijn erg wisselend. In de zalen weet je van te voren wie er komt en wat je hebt staan op de dag zelf. Maar het kan ook zijn dat men naar binnen loopt en een zaal wilt huren. Ik controleer altijd de zalen die verhuurd zijn en start ze op. Personeel deel ik in en geef hen taken. Ik neem de planning door met mijn contactpersonen en houd contact met de keuken en restaurant. Dit doe ik ook voor een lunch, diner en borrel. Mijn taak in de zalen is dat mijn gasten het aan niks mogen ontbreken. Dit geldt voor trouwerijen, diners, vergaderingen en wat voor feest dan ook. Als mijn gasten tevreden zijn, ben ik ook tevreden.

Ook werken bij Hotel New York?

Bekijk onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Willem en zie je jezelf ook werken bij Hotel New York? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk vacatures