Altijd iets te vieren!

Zalenoverzicht

Ontdek de mogelijkheden

Onze zeven zalen zijn zeer geschikt voor een feestje, een trouwerij, een lunch of een diner. Bekijk nu de mogelijkheden van de verschillende zalen. Daarnaast zijn er ook foto’s beschikbaar van de zalen en een 360 graden foto.

Bekijk zalenoverzicht

Trouwen

Trouwen in Rotterdam kan op één van de meest iconische trouwlocaties: Hotel New York. Daar waar de landverhuizers vroeger een nieuwe fase in hun leven startten, kan men tegenwoordig volmondig JA zeggen tegen elkaar!

Trouwen

Entertainment

The Big Swingers web

Dansen en swingen

Een feestje zonder entertainment is geen echt feest. Wij werken met verschillende artiesten samen en brengen je graag in contact met hen. Variërende van bandjes tot DJ’s, maar ook kunstenaars behoren tot de mogelijkheden. Onze reserveringsafdeling is te bereiken via 010 – 439 05 55.

Overnachten

Hotel New York beschikt over 72 unieke kamers die goed van pas komen na een geslaagd feestje of een smaakvol diner. Bekijk onze mogelijkheden om te blijven overnachten.

Meer slapen

Ervaringen

De Eendracht

“Aan het einde van de middag is ze op haar mooist. Als de laatste zonnestralen door de hoge ramen naar binnen vallen, baadt ze in een authentiek licht. De kroonluchters, de houten vloer en de historische wereldkaart aan de muur verhogen de sfeer nog meer.  Aan de bar tapt het enthousiaste personeel de drankjes, terwijl de ruim honderd gasten langzaam binnendruppelen. Buiten schittert de skyline in al haar pracht.”

Lees meer

TanteTruusdag…

”In 1999 vierde mijn moeder Truus Clarijs-Woutersen, voor de eerste keer haar verjaardag in Hotel New York. Na het overlijden van haar man zag ze op tegen de verjaardagsdrukte in haar kleine huis. Bovendien werd ze 85 en dat mocht groots gevierd worden. Het werd een feestelijke brunch op zondagochtend met de hele familie in de Bibliotheek. Mijn moeder was zó tevreden dat het succes elk jaar werd herhaald…”

Lees meer

Zalenmagazine

Zalenmagazine

Blader eens rustig door ons uitgebreide Zalenmagazine. Hier zijn al onze zalen terug te vinden en spreken we met vaste zaalgasten van Hotel New York. Waarom kozen zij voor Hotel New York?

Lees meer

Contact

Contact

Wil je een feestje organiseren bij Hotel New York of zijn wij de geschikte locatie voor een feestelijke lunch of diner? Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken via 010 – 439 05 55 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Proef de sfeer