Afternoon Tea
in Hotel New York

Wereldberoemd in Rotterdam

De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken. Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee. Oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 10 jaar verkering? Eigenlijk is er altijd een Afternoon Tea moment! Ben je alleen, kom je met z’n tweeën of met een klein groepje? Je bent van harte welkom in het restaurant en met een groter gezelschap hebben wij verschillende gezellige zalen beschikbaar. De Afternoon Tea kost € 19,50 per persoon en kan op elk gewenst tijdstip tussen 15.00 en 17.00 uur gereserveerd worden.

Reserveren

Reserveer vandaag nog een tafel voor een gezellige Afternoon Tea. Reserveren kan door te bellen met onze Kiosk via 010-4390525 of reserveer direct online.

Reserveer online

Geef een Afternoon Tea cadeau

Cadeaubon

Geef een Afternoon Tea in Hotel New York cadeau! Vanaf € 12,50 kun je de cadeaubon online bestellen. Ben je in de buurt van Hotel New York dan is de cadeaubon ook verkrijgbaar bij de Receptie.

Bestel online

Proef de sfeer