Afternoon Tea
in Hotel New York

Wereldberoemd in Rotterdam

De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken. Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee. Oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 10 jaar verkering? Eigenlijk is er altijd een Afternoon Tea moment! Ben je alleen, kom je met z’n tweeën of met het gezin? Je bent van harte welkom in het restaurant. De Afternoon Tea kost € 19,50 per persoon en kan op elk gewenst tijdstip tussen 15.00 en 17.00 uur gereserveerd worden.

Take Away

afternoon_tea_hotel_new_york_rotterdam_at

Grotere groepen

Vanaf 1 juni is het ook mogelijk om vanaf 6 personen een Afternoon Tea te bestellen en mee te nemen naar huis. De kosten voor de afhaal Afternoon Tea bedragen € 16,50 per persoon. Via onderstaand formulier bestel je eenvoudig de Afternoon Tea. Vermeld hier duidelijk voor hoeveel personen en op welke dag je deze komt ophalen. Afrekenen zal gebeuren bij het afhalen. Bestellen kan tot 24 uur van te voren.

Bestelformulier

  • Bestellen is mogelijk vanaf 6 personen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    De Afternoon Tea is vanaf 12 uur op te halen in de Kiosk van Hotel New York bij de restaurantingang.

Geef een Afternoon Tea cadeau

Cadeaubon

Geef een Afternoon Tea in Hotel New York cadeau! Vanaf € 12,50 kun je de cadeaubon online bestellen. Ben je in de buurt van Hotel New York dan is de cadeaubon ook verkrijgbaar bij de Receptie.

Bestel online

Proef de sfeer