Afternoon Tea
in Hotel New York

Take Away

afternoon_tea_hotel_new_york_rotterdam_at

Lekker thuis genieten

Het is mogelijk om een Afternoon Tea te bestellen en mee te nemen naar huis aangezien we nu even geen gasten mogen ontvangen. De kosten bedragen € 16,50 per persoon.  Ophalen is mogelijk op zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Afrekenen zal gebeuren bij het afhalen.

Bestellen kan tot 17.00 uur de dag ervoor.

Bestellen kan tot 17.00 uur de dag ervoor.

Bestelformulier

    Ophalen kan op zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 13.00 uur

Wereldberoemd in Rotterdam

De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken. Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee. Oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 10 jaar verkering? Eigenlijk is er altijd een Afternoon Tea moment! Ben je alleen, kom je met z’n tweeën of met het gezin? Je bent van harte welkom in het restaurant. De Afternoon Tea kost € 19,50 per persoon en kan op elk gewenst tijdstip tussen 15.00 en 17.00 uur gereserveerd worden.

Geef een Afternoon Tea cadeau

Cadeaubon

Geef een Afternoon Tea in Hotel New York cadeau! Vanaf € 12,50 kun je de cadeaubon online bestellen. Ben je in de buurt van Hotel New York dan is de cadeaubon ook verkrijgbaar bij de Receptie.

Bestel online

Proef de sfeer