Afternoon Tea
in Hotel New York

Take Away

Lekker thuis genieten

Het is mogelijk om een Afternoon Tea te bestellen en mee te nemen naar huis aangezien we nu even geen gasten mogen ontvangen. De kosten bedragen € 16,50 per persoon.  Ophalen is op alle dagen van de week mogelijk tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Bezorgen kan ook tussen deze tijden. We bezorgen binnen een straal van 5 km rondom Hotel New York en dit kost € 5,-.

Bestellen kan tot 20.00 uur de dag ervoor. 

Bestel nu online

Wereldberoemd in Rotterdam

De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken. Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee. Oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 10 jaar verkering? Eigenlijk is er altijd een Afternoon Tea moment! Ben je alleen, kom je met z’n tweeën of met het gezin? Je bent van harte welkom in het restaurant. De Afternoon Tea kost € 19,50 per persoon en kan op elk gewenst tijdstip tussen 15.00 en 17.00 uur gereserveerd worden.

Geef een Afternoon Tea cadeau

Cadeaubon

Geef een Afternoon Tea in Hotel New York cadeau! Vanaf € 12,50 kun je de cadeaubon online bestellen. Ben je in de buurt van Hotel New York dan is de cadeaubon ook verkrijgbaar bij de Receptie.

Bestel online

Proef de sfeer