Intiem dineren

Prive dineren

Hotel New York staat bekend als restaurant waar het altijd gezellig druk is. Toch is het ook mogelijk om samen met je familie, vrienden of met je collega’s intiem te dineren in een van de zeven verschillende zalen. Kies je voor de ambiance van de voormalige directievertrekken Reuchlin en Plate of ga je voor de industriële zalen op de begane grond. Of het nu gaat om de verjaardag van oma die 80 wordt, een exclusief diner met die ene grote klant of vier je het zilveren huwelijk van je ouders. Voor elke feestelijke gebeurtenis kunnen wij een passend diner voor jullie serveren.

Directievertrekken

Reuchlin

Directievertrek Reuchlin is een van de voormalige vertrekken van de directie van de Holland Amerika Lijn. Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en ademt een authentieke sfeer uit door de open haard, de mooie tapijten en de houten lambriseringen. De ruimte heeft nog steeds de ‘grandeur’ van vroeger.

Meer over Reuchlin

Plate

Directievertrek Plate is een van de voormalige vertrekken van de directie van de Holland Amerika Lijn. Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en ademt een authentieke sfeer uit door de open haard, de mooie tapijten en de houten lambriseringen. De ruimte heeft nog steeds de ‘grandeur’ van vroeger.

Meer over Plate

NY Basement

Naast de mogelijkheden binnen Hotel New York om intiem te dineren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Private Dining van NY Basement. NY Basement is gesitueerd in het souterrain van Hotel New York. Laat je verrassen door onze chef.

meer NY Basement

Overige zalen

Zalenoverzicht

Naast de directievertrekken Reuchlin en Plate beschikt Hotel New York over nog vijf zalen waar een diner georganiseerd kan worden. Neem een kijkje in de Balszaal, de Bibliotheek, Tuschinski I en II en de Blauwe zaal.

Bekijk de overige zalen

Proef de sfeer