Werken bij Hotel New York

Werken bij Hotel New York

Kom jij ons team versterken?

Hotel New York is niet zomaar een hotel; het is een icoon, een plek met een rijke geschiedenis en een bruisende sfeer. Gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn in Rotterdam, ademt het hotel nog altijd de grandeur van vroeger, maar dan met een moderne twist.

Wat Hotel New York zo’n geweldige werkplek maakt, is de unieke mix van traditie en innovatie. Je stapt binnen in een omgeving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat en waar elke dag anders is. Of je nu in de Bediening staat, de Keuken helpt, de Afwas doet of de Huishoudelijke Dienst ondersteunt, er is altijd ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Bekijk snel onze vacatures, solliciteer en join the team!

 

De sfeer

Jouw werkplek

Het is niet alleen het historische gebouw of de uitdagende taken die het werken bij Hotel New York zo bijzonder maken. Het zijn vooral de collega’s. Het team is als een hechte familie, waarin iedereen elkaar inspireert en motiveert. Samen streven we naar perfectie en verliezen daarbij nooit het plezier uit het oog.

Kortom, Hotel New York biedt niet alleen een baan, maar ook een ervaring. Een plek waar je niet alleen werkt, maar waar je je thuis voelt.

Wat bieden we jou?

  • Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.
  • Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is.
  • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!
  • Een hotelovernachting bij Hotel New York inclusief diner als jij door je proeftijd bent!

Leuke personeelskorting!

30/30 member

30/30 member

    • Overnachten met 2 personen voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels;
    • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken);
    • 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels.

‘Ik heb super veel afwisseling van werk en kan mijn inspiratie en creatieve ideeën altijd goed kwijt. Ook is het leuk om mensen te helpen die zin hebben in een lekker drankje en hebben wij het als collega’s altijd gezellig met elkaar!” – Alex (Barman)