Werken bij Hotel New York

Werken bij Hotel New York: een digitale tour

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Hotel New York heeft diverse vacatures in de Bediening, Keuken, Afwas en Huishoudelijke Dienst. Met een fijne werksfeer en volop mogelijkheden om te groeien, is dit de ideale plek om aan de slag te gaan. Ben je nog aan het studeren en op zoek naar een bijbaantje? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk de vlog hieronder voor een goede indruk van Hotel New York en de inspirerende werkomgeving!

 

 

Wat bieden wij jou?

 • Groeikracht

  Hotel New York is onderdeel van de groeiende hotelketen WestCord waar jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

 • 30/30 Member

  Naast het salaris biedt Hotel New York nog meer toffe dingen aan, zoals: overnachten voor maar € 30,- inclusief ontbijt in HNY en de WestCord Hotels // 30% korting op artikelen in de Kiosk van Hotel New York en WestCord producten // 30% korting op de tafelrekening (combinatie eten en drinken) // 30% korting op Wellness in onze Westcord Hotels.

 • Betrouwbaarheid

  Het salaris wordt altijd op tijd gestort!

 • Flexibele werktijden

  Gelukkig is het rooster altijd tijdig bekend, zo’n 2 weken van tevoren, op deze manier kan ik ook nog leuke dingen doen met vrienden en familie.

 • Ontwikkelen

  Interne trainingen van onze eigen Hospitality trainer.

” Ik heb super veel afwisseling van werk en kan mijn inspiratie en creatieve ideeën altijd goed kwijt. Ook is het leuk om mensen te helpen die zin hebben in een lekker drankje en hebben wij het als collega’s altijd gezellig met elkaar!” – Alex (Barman)

De sfeer