Maak kennis met

Sandra Regis

Sandra

Sandra Regis

Deze maand stellen we jullie graag voor aan Sandra Regis. Sandra is 54 jaar oud en werkt al 24 jaar in het team van de Huishoudelijke Dienst. En dat doet ze met heel veel plezier!

Sandra aan het woord

Zou je jezelf willen voorstellen?

Mijn naam is Sandra Regis. Ik ben 54 jaar oud en werk al 24 jaar met veel plezier bij Hotel New York in het team van de Huishoudelijke dienst.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik begin altijd om 6:00 uur in de morgen. We beginnen met het hele team altijd met het schoonmaken van het restaurant, de zalen, de receptie, de keuken en NY Basement. Daar zijn we meestal rond 9:00 uur mee klaar waarna we gelijk gaan beginnen met het schoonmaken van de kamers.

Hoe ziet een perfecte werkdag er uit voor jou?

Mijn favoriete dagen zijn eigenlijk de dagen waarop ik het gevoel heb dat alle kamers er weer keurig uitzien. Dit merk ik altijd aan tevreden gasten. Het geeft mij een gerust gevoel wanneer gasten met een blij en voldaan gevoel naar huis of hun werk vertrekken. Pas dan ga ik ook met hetzelfde gevoel naar huis op het eind van mijn werkdag.

Wat is je favoriete kamer in Hotel New York?

Ik heb meerdere favoriete kamers in Hotel New York. De voormalige kantoren van de directie van de Holland Amerika Lijn, de ruime Directie Vertrekken, zijn toch wel mijn favoriete kamers binnen het hotel. De kamers zijn gelegen op een hoek aan de voorzijde van het gebouw waardoor je kunt genieten van een mooi uitzicht. Kamers zoals 1.01, 1.02, 1.05 en 1.07 zijn mijn favoriete kamers. Ik maak ze ook het liefste schoon.

Wat is jouw leukste moment in Hotel New York?

Mijn leukste en vooral grappigste moment was toen ik een bed aan het verschonen was en iets zag bewegen. Ik schrok en dacht dat het een slang was. Maar nee, het was een speeltje die nog aan stond, haha. Dat moment vergeet ik natuurlijk nooit meer.

Ook werken bij Hotel New York?

Bekijk onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Sandra en zie je jezelf ook werken bij Hotel New York? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk vacatures