Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Reserveer online direct een tafel voor maximaal 8 personen of bel tijdens openingstijden met 010 - 439 05 24.

Het meubilair in NY Basement is veelzijdig. Zo hebben we gezellige ‘booth-banken’ waar je met 4-6 personen kunt dineren, tafels op de ophogingen aan beide kanten van de bar met zicht op buiten en we hebben enkele dinerplaatsen waar u aan een hoge tafel met kruk met rug/of bank kun dineren. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor tafel dan vernemen wij dat graag via het opmerkingenveld.
Wij doen uiteraard ons uiterste best om de door jou gewenste tafel toe te wijzen echter kunnen wij dit op voorhand niet toezeggen, dit hangt af van de samenstelling van de reserveringen op een specifieke datum.

Sunday Live! Music Lunch

Op zondagmiddag is er in de maanden september t/m mei van 13:30 – 17:30 uur live muziek in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor onze speciale Sunday Live! Music Lunch (v.a. 13:00 uur) of voor een a la carte lunch (v.a. 12:30 uur).

Wij verzoeken de voorkeur qua type lunch te selecteren in het reserveringsoverzicht tijdens het maken van de reservering. Meer informatie over onze zondagmiddag.

Op sommige dagen is NY Basement exclusief afgehuurd voor een diner of een feest. Op deze dagen is het niet mogelijk een tafel te reserveren voor NY Basement.