Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Reserveer online direct een tafel voor maximaal 8 personen of bel tijdens openingstijden met 010 - 439 05 24.

Het meubilair in NY Basement is veelzijdig. Zo hebben we gezellige ‘booth-banken’ waar je met 4-6 personen kunt dineren, tafels op de ophogingen aan beide kanten van de bar met zicht op buiten en we hebben enkele dinerplaatsen waar u aan een hoge tafel met kruk met rug/of bank kun dineren. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor tafel dan vernemen wij dat graag via het opmerkingenveld.
Wij doen uiteraard ons uiterste best om de door jou gewenste tafel toe te wijzen echter kunnen wij dit op voorhand niet toezeggen, dit hangt af van de samenstelling van de reserveringen op een specifieke datum.

High Wine

Op zondagmiddag is er in de maanden september t/m mei van 14:00 – 17:30 uur live muziek in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag kunt u reserveren voor onze speciale High Wine (v.a. 14:00 uur) of voor een a la carte lunch (v.a. 12:30 uur).

Wij verzoeken u uw voorkeur te vermelden in het extra informatieveld tijdens het maken van de reservering. Meer informatie over onze zondagmiddag.

LET OP:

Op woensdag 14 maart en donderdag 15 maart hebben wij een andere menukaart in NY Basement. Deze 2 dagen zal Café Jakarta namelijk de keuken overnemen van NY Basement en serveren wij enkele speciaal geselecteerde gerechten die straks in het nieuwe Amsterdamse hotel op Java eiland, Hotel Jakarta te verkrijgen zijn. Bekijk de speciale menukaart van die dagen.

Op sommige dagen is NY Basement exclusief afgehuurd voor een diner of een feest. Op deze dagen is het niet mogelijk een tafel te reserveren voor NY Basement.