Een mijlpaal

30 jaar Hotel New York

Kom jij onze verjaardag vieren?

30 jaar Hotel New York

Op 5 mei 1993 opende Hotel New York voor het eerst haar deuren. Gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland America Lijn in Rotterdam ontvingen we de eerste gasten voor heerlijke gerechten en bijzonder overnachtingen. Met een prachtig  uitzicht over de Maas en 72 unieke hotelkamers is het een icoon op zich.  Sinds de opening, 30 jaar geleden, is Hotel New York een populaire ontmoetingsplaats voor zowel locals als toeristen. Vandaag de dag is Hotel New York, onder de vleugels van WestCord Hotels, nog steeds een van de meest iconische gebouwen van Rotterdam en een must-see bestemming voor iedereen die de stad bezoekt.

 

5 mei 2023

Op 5 mei 2023 bestonden we officieel 30 jaar. DJ Vicc en The Big Swingers zorgden voor een middag en avond vol met muziek en gezelligheid. Ook boden we 30% korting aan op de hotelovernachtingen van 5 op 6 mei.

Een dag om niet meer te vergeten!

Terug in de tijd

Vanaf 1901 staat het iconische gebouw op de Kop van Zuid te schitteren. Waar vroeger de Holland Amerika Lijn gehuisvest was, huist sinds 5 mei 1993 het hotel-restaurant Hotel New York. Een gebouw met een grote geschiedenis.