De mooiste kamers van Hotel New York

Hotel New York beschikt over 72 kamers, allemaal verschillend van vorm, inrichting, kleur en knipoog naar de oorsprong van het gebouw. Wij lichten graag vijf van onze meest bijzondere kamers uit!

Torenkamer Rijnhavenzijde

De twee groene torentjes op het dak zijn omgebouwd tot zeer bijzondere hotelkamers. Deze torenkamer aan de Rijnhavenzijde heeft twee verdiepingen met beneden een Kingsize bed. Middenin de kamer een smeedijzeren trap en boven een uitkijkpunt met prachtig uitzicht over het water en de stad.

Bekijk kamer

Torenkamer Maaszijde

Deze kamer is gevestigd in het ándere groene torentje. Deze torenkamer aan de Maaszijde heeft twee verdiepingen met beneden een queensize bed en prachtig uitzicht over de Maas.

Bekijk kamer

Directie suites

De grote voormalige kantoren van de directie van de Holland Amerika Lijn zijn zeer speciaal. Een aantal van deze kantoren hebben wij omgetoverd tot directiesuites. Deze zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw en hebben veel originele elementen van weleer: houten lambriseringen, art deco lampen en een (werkende) open haard. In twee van de Suites bevindt zich een bad voor het raam.

Bekijk kamer

WOW suite

De WOW Suite kijkt uit over de Maas en is de grootste nostalgische hotelkamer van Hotel New York. De houten lambriseringen en authentieke open haard herinneren aan de bewogen tijd van de Holland Amerika Lijn. Door de moderne inrichting, strakke televisie en Delfts blauwe inrichting is de kamer een prachtige mix van toen en nu.

Midden in de kamer staat een tafel waar ook met zes personen vergaderd kan worden. Er is een aparte woon- en slaapgedeelte en het uitzicht over de Maas is geweldig. Om de kamer helemaal af te maken staat er voor het raam een hoge stoel met een verrekijker.

Bekijk kamer

Dakterraskamer

Bovenop het dak heeft Hotel New York een Dakterraskamer. Deze zeer ruime kamer is rustig gelegen, is bereikbaar via een trap en heeft een prachtig uitzicht over de Maas. De kamer is gevestigd in de voormalige conciërgewoning van de Holland Amerika Lijn en heeft een apart slaap- en woongedeelte.

Bekijk kamer

Boek een kamer in Hotel New York