Vaderdag

Zet je vader in het zonnetje!

Op 16 juni draait de dag om je vader. Neem hem mee naar Hotel New York en kies uit een borrel, diner of een overnachting, of allemaal. Zet je vader deze dag in het zonnetje en laat ons je daarbij helpen!

Borrel met Paps

Kom lekker wat drinken met je vader, onder het genot van een verwarmend lentezonnetje op ons terras. Ook kan je kiezen voor de gezelligheid van de bar binnen in het restaurant. Een combinatie van een lekker, koud en verfrissend biertje en warme, dampende bitterballen kan nooit verkeerd gaan.

Bekijk onze bar

Lekker eten!

Zijn de bitterballen van de borrel niet voldoende als diner? Reserveer een tafel en blijf samen met je vader dineren in het restaurant van Hotel New York. Ons keuzemenu is toereikend voor de afsluiting van jullie dag, maar jullie kunnen natuurlijk ook á la carte bestellen. Sluit deze dag af met een lekker diner!

Reserveer een tafel

Blijf slapen!

Zien jullie het niet meer zitten om naar huis te reizen na deze dag? Blijf na de borrel of het diner lekker slapen met Pa in het mooiste hotel van Rotterdam.

Boek een kamer

Cadeau

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je vader? Hotel New York biedt de oplossing.

Horloge

Wat is er nou stijlvoller dan een écht Hotel New York horloge. Maak de outfit van je vader compleet met dit unieke en tijdloze cadeau!

LET OP: Dit cadeau is alleen verkrijgbaar bij onze Kiosk.

Manchetknopen

Laat je vader goed voor de dag komen. Iedereen vindt het fijn om er netjes en verzorgt uit te zien. De Manchetknopen van Hotel New York geven je nét dat extra detail.

LET OP: Dit cadeau is alleen verkrijgbaar bij onze Kiosk.

Welk biertje moet ik kiezen?

Wil je een lekker biertje drinken met je vader, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Lees er alles over in onze Top 5 over de Speciaalbiertjes van Hotel New York.

5 speciaalbiertjes

Meer gerechten