Met Pa op pad!

Vaderdag

Met Pa op Pad!

Ga met je Pa op pad en geef hem qualitytime op zondag 17 juni.

Neem je pa mee op pad en beleef Rotterdam op z’n Rotterdams. Speciaal voor Vaderdag organiseert Hotel New York samen met Marc Organiseert! een leuke wandeling voor jou en je pa. Tijdens deze wandeling geniet je van alles wat Rotterdam zo mooi maakt.

Programma

Het programma start om 13.30 uur aan de bar van Hotel New York met een drankje naar keuze. Hierna vertrekt de groep om 14.00 uur richting de iconen van de stad; De Markthal, het Centraal Station, het Stadhuis en krijg je de Coolsingel van de toekomst te zien.

Maar er is nog meer! De gehele route wordt niet alleen wandelend aangedaan. Een tour door Rotterdam is niet compleet zonder een ritje in de  supersnelle watertaxi over de Nieuwe Maas!

Tijdens de tour worden jij en je pa op enthousiaste wijze geïnformeerd over de mooie stad Rotterdam en haar geschiedenis. Rond 17.00 uur komt de groep weer terug bij Hotel New York.

Arrangement

Het “Met je Pa op Pad”-arrangement kost € 30,- per persoon. Hierbij zijn inbegrepen:

  • Rondleiding door een enthousiast Rotterdamse stadsgids
  • Ontvangst met consumptie naar keuze (koffie/thee/fris/bier/wijn)
  • Limited Edition “Hotel New York 25 jaar” stroopwafel voor onderweg
  • Stadswandeling langs de hotspots van Rotterdam
  • Overtocht met de supersnelle watertaxi
  • Glaasje Rotterdamse Port
  • Een digitale foto van jou met je pa
  • Heel veel gezelligheid

Hotel_New_York_Rotterdam_SurfenTurf

Lekker eten!

“Met Pa op Pad!” kan aangevuld worden met een heerlijk Vaderdag diner in het restaurant van Hotel New York. Bekijk onze menukaart en bestel een lekker biertje om de gezellig dag te eindigen. Wil je de tour door Rotterdam afsluiten met een diner dan reserveert Marc Organiseert! een tafel voor jullie!

waterkant-kamer-hotelnewyork-rotterdam

Blijf slapen!

Maar zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht je ervan om met je Pa te slapen in het leukste hotel van Rotterdam! Speciaal voor deze Vaderdag tour door de stad heeft Hotel New York een speciale aanbieding. Overnacht in een mooie kamer voor slechts € 75,- incl. ontbijt (voor 2 personen). Marc Organiseert! zal jullie nachtje bij ons reserveren.

Boek vandaag nog!

Verras je pa met deze leuke wandeling en zorg voor een onvergetelijke Vaderdag. Reserveren kan tot en met woensdag 13 juni via een mail (onderstaande knop) onder vermelding van naam, het aantal personen en telefoonnummer.

Wanneer je na de wandeling wilt dineren of een kamer wilt boeken dan kan je dit aangeven bij de aanmelding. Er zal dan een tafel voor jullie gereserveerd worden en je ontvangt een aparte kamerbevestiging.

Mailen en Boeken