Hotel New York

Excelsior4all

Hotel New York & Excelsior4All

Hotel_New_York_MVO_Excelsior4all

Talentontwikkeling = Topsport

Talentontwikkeling = Topsport is gericht op vrouwen in de leeftijd 16 tot 40+ uit Rotterdam. De aanpak is erop gericht om vrouwen die zich opnieuw oriënteren op de arbeidsmarkt door theorielessen, workshops, sporttrainingen en het businessnetwerk van Excelsior hun persoonlijk doel te laten bereiken op het gebied van werk, opleiding of persoonlijke ontwikkeling en zo duurzaam invloed te hebben op hun levensritme.

Hotel_New_York_MVO_Excelsior4all

Hotel New York

Binnen dit project heeft Hotel New York de dames meegenomen naar het iconische pand op de Pier. We hebben uitgelegd wat gastvrijheid is en hoe dit toegepast wordt in de praktijk. Daarnaast hebben de dames de do’s & don’t van het solliciteren gepresenteerd gekregen en werden ze meegenomen achter de schermen bij de Huishoudelijke Dienst. De middag werd afgesloten met een rondleiding van de Hotelportier.

Excelsior4All

Excelsior is een voetbalorganisatie, die met een jong, dynamisch en maatschappelijk betrokken karakter van meerwaarde wil zijn voor de lokale samenleving en daarbij vooral wil bijdragen aan ontwikkelingen op sportief, maatschappelijk, sociaal en economisch vlak.

Stichting Excelsior4All is het maatschappelijke hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbetering van de leefsituatie van individuen, groepen en wijken.

Stichting Excelsior4All bereikt elk jaar duizenden kinderen, jongeren en volwassen middels haar maatschappelijke projecten. Middels de samenwerking met de gemeente Rotterdam, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven zorgt stichting Excelsior4All voor de ‘verbinding met de samenleving’. Excelsior is wekelijks zichtbaar in de wijken in Rotterdam. Door een structurele en duurzame relatie op te bouwen met zowel maatschappelijk partners als deelnemers van projecten creëert Excelsior impact in de stad Rotterdam.

Foto's en video