NY Basement

Culinaire feestdagen gewenst!

Kerst en Oudejaarsavond

NY Basement

Tijdens de feestdagen is NY Basement de plek om culinair te genieten. De trots van onze keukenbrigade, ons feestdagen menu, serveren wij op 23, 24 en 25 december. Uitgebreid genieten van de lekkerste gerechtjes en mooie wijnen. Natuurlijk kun je aan onze mooie bar eerst samenkomen met een lekkere cocktail.
Op 1e kerstdag hebben wij op veler verzoek wederom een Live Music Christmas Lunch. Onze eigen Frank Sinatra (Frank in Person) zal de muziek verzorgen deze middag en wij serveren enkele gerechtjes uit het speciale feestdagen menu.

NY Basement is op vrijdag 23 december, zaterdag 24 december en zondag 25 december (1e Kerstdag) geopend voor ons feestdagen menu. Op maandag 2de kerstdag is NY Basement gesloten.

Reserveer je tafel!

Live Music Lunch i.s.m. Frank in Person €82,50 p.p

Ontvangst met een glaasje bubbels aan tafel. Vervolgens serveren wij 2 amuses en 4 heerlijke gerechtjes. Deze gerechtjes zijn afkomstig uit ons kerstmenu. Geniet van live muziek tijdens deze sfeervolle lunch. De middag zal duren van 12:30 uur tot 16:30 uur. De prijs is inclusief glaasje bubbels bij ontvangst en waterarrangement. Exclusief overige consumpties.

NY Basement Kerstmenu €110,00 p.p.

Gedurende de avond komen wij 7 keer bij je aan tafel met heerlijke traktaties. Maar voor het zover is zullen onze cocktailshakers eerst van zich laten horen, zij serveren bij binnenkomst een verrassende cocktail aan onze gasten deze avond. We beginnen de avond met 2 heerlijke amuses. Vervolgens vangen wij aan met ons feestdagen menu bestaande uit 6 culinaire hoogstandjes. Kiest u ervoor om kerst bij NY Basement te vieren? Dan staat u een avond te wachten waarbij u en uw gasten volledig in de watten gelegd zullen worden. De prijs is inclusief welkomstcocktail en waterarrangement. Overige consumpties zoals bijvoorbeeld een bijpassend wijnarrangement zijn niet inbegrepen.
Te boeken op 23 december, 24 december en 1e kerstdag met aankomsttijd tussen 18:30 en 19:30 uur. Verwachte dinertijd zal tussen de 3 en 4 uur liggen).

Bekijk hier het menu!

Arrangementen

Blijf tijdens de feestdagen heerlijk overnachten in één van de unieke kamers van Hotel New York. Ben je op zoek naar een leuk arrangement voor tijdens de feestdagen? Bekijk dan onze feestelijke arrangementen met 1 of 2 overnachtingen in Hotel New York en een diner in 1 van onze restaurants. Klik op de button om de inhoud van de arrangementen te bekijken en maak direct je reservering!

Maak je reservering

Vier je in NY Basement

Oudejaarsavond

Kekke dassen en hippe strikken! Knap gekapte heren en dames in stijlvolle avondkleding. Heerlijke cocktails, culinaire hoogstandjes, een mooi glas champagne…. Wat wil een mens nog meer? Op oudejaarsavond is het puur genieten in NY Basement met eerst een speciaal Sylvester Diner en aansluitend een spetterende feestavond waarbij de voetjes van de vloer gaan. De muzikale begeleiding van deze avond is in handen van onze huisband THE BIG SWINGERS die samen met onze vaste plaatjesdraaier DJ VICCC er een knallende avond van gaan maken.

Sylvester diner & NY EVE PARTY
€150,00 p.p.

Wij verwelkomen u uiterlijk om 18:30 uur aan tafel met een heerlijke welkomstcocktail. Wanneer u deze aan de bar wenst te nuttigen dan is dat mogelijk vanaf 17:30 uur.
De avond starten we met 2 heerlijke amuses. Vervolgens vangen wij aan met ons feestdagen menu bestaande uit 6 culinaire hoogstandjes. Omstreeks 22:00 uur zullen wij trachten om het diner af te sluiten. Vanaf 22:30 komen dan de extra gasten voor de NY EVE PARTY binnen en zal het feest losbarsten. De prijs is inclusief welkomstcocktail, waterarrangement, glas champagne en ticket voor de NY EVE PARTY. Overige consumpties zoals bijvoorbeeld een bijpassend wijnarrangement zijn niet inbegrepen.
Alleen te boeken op oudejaarsavond met vaste aankomsttijd tussen 18:00 en 18:30 uur.

Bekijk het menu!
NY_Basement_Grote_groepen

NY EVE PARTY € 50,00 p.p.

Vanaf 22:30 zal onze huisband THE BIG SWINGERS samen met DJ VICCC het feest openen. Tot maximaal 02:30 uur zullen wij het nieuwe jaar inluiden. Omstreeks 23:30 uur zullen wij een glas champagne schenken en bent u in de gelegenheid om buiten te genieten van het Nationaal Vuurwerk. Vanaf 00:30 uur zal het feest weer verder gaan. De prijs is inclusief glas champagne en hapjes tijdens de NY EVE PARTY. Reserveren kan door een mail te sturen naar: info@nybasement.nl. Vanaf 22:30 uur zijn de feestgangers welkom in NY Basement (eerder is niet mogelijk i.v.m. diner)

Hotel New York

Vier de feestdagen eindelijk weer eens bij Hotel New York! Na twee jaar de feestdagen thuis doorgebracht te hebben, is het nu eindelijk weer een tijd om samen Kerstmis bij Hotel New York te vieren. We hebben dit jaar voor jullie diverse mogelijkheden samengesteld en uiteraard op ieder gewenst moment van de dag.

Bekijk hier de mogelijkheden!