Feestdagen in NY Basement

A wonderful Basement Time
Jingle all the Base

Sfeervolle decoraties en kaarslicht gaan hand in hand met de betoverende en nostalgische kerstklanken van Ella Fitzgerald, Bing Crosby en Dean Martin. Kom genieten van onze culinaire cadeautjes tijdens de kerstdagen. Kom de feestdagen vieren en smullen in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Speciaal voor de kerstdagen heeft de keukenbrigade van NY Basement een heerlijk kerstmenu samengesteld.

Eten en drinken

High Wine (13u - 16u)

Gedurende de middag op beide kerstdagen genieten van een goed glas wijn en enkele mooie gerechten. Bij binnenkomst serveren wij een glaasje Cava. Op uw tafel staan de eerste lekkernijen dan al te wachten. In de loop van de middag serveren wij nog 2 koude en 2 warme amuses met elk een bijpassend proefglas wijn.

Reserveren is alleen mogelijk met aankomst 13:00 uur.

Meer High Wine

Diner (vanaf 18.30 uur) = VOL

Tijdens het diner geniet u optimaal van het heerlijke kerstmenu die met zorg is samengesteld door onze keukenbrigade. Start de avond aan onze sfeervolle bar met een cocktail of een heerlijk glas champagne en laat u daarna verrassen door de vele culinaire traktaties. Wij hebben een mooi passend wijnarrangement samengesteld om elk gerechtje te complementeren.

Reserveren is niet meer mogelijk voor beide kerstdagen.

Kerstmenu

NY Basement

Oudejaarsavond

Kekke dassen en hippe strikken! Knap gekapte haren en stijlvolle avondkleding. Heerlijke cocktails, culinaire traktaties, een mooi glas champagne… wat wil een mens nog meer? Op Oudejaarsavond is het puur genieten in NY Basement met eerst een speciaal Sylvester Diner en aansluitend een gezellige feestavond waarbij de voetjes van de vloer kunnen. De muzikale begeleiding van deze avond is in handen van onze huisband The Big Swingers die samen met onze vaste plaatjesdraaier DJ Viccc er een spetterende avond gaan van maken.

NY_Basement_Gedekte_Tafel

Sylvester Diner (=VOL)

Om 18:30 uur heten wij u van harte welkom in NY Basement voor het eerste deel van deze Oudejaarsavond. Onze keukenbrigade bereidt een speciaal 5 gangen menu samengesteld. Het diner zal rond 22:00 uur eindigen, waarna we ons opmaken voor het vervolg van deze avond.

 

NY_Basement_kerst

NY Eve Basement Party (Laatste kaarten)

Vanaf 22:00 uur starten we met de NY’s Basement Party! Livemuziek van The Big Swingers afgewisseld door de klassiekers van DJ Viccc. Een spetterende uiteinde van 2017 is gegarandeerd. Uiteraard is er gelegenheid om rond middernacht te genieten van het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Bij terugkomst in NY Basement gaat het feest verder op de dansvloer of aan de bar. Tickets zijn € 25,- per persoon.

INCLUSIEF: 1 cocktail biljet per persoon welke gedurende de avond te besteden is.

Kerst en Oudejaarsavond

Reserveren

Reserveren Kerst

Reserveren is verplicht en kan online. Op de dag zelf kunnen wij geen passanten plaatsen. Voor meer informatie en beschikbaarheid mail naar info@nybasement.nl of bel 010 – 439 05 24 (tussen 16.00 en 23.00 uur).

Online reserveren
Hotel_new_York_kerst_lobby

Reserveren Oudejaarsavond

Het Sylvester Diner op Oudejaarsavond is helemaal vol! Ook zijn de kaarten voor de NY Eve Basement Party uitverkocht!