Feestdagen in NY Basement

A wonderful Basement Time

Sfeervolle decoraties en kaarslicht gaan hand in hand met de betoverende en nostalgische kerstklanken van Ella Fitzgerald, Bing Crosby en Dean Martin. Kom genieten van onze culinaire cadeautjes tijdens de kerstdagen. Kom de feestdagen vieren en smullen in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Speciaal voor de kerstdagen heeft de keukenbrigade van NY Basement een heerlijk kerstmenu samengesteld.

Kerstdagen

Frank in Person Live Music Christmas Lunch

Live Music Christmas Lunch (12.00u - 15.30u)

Tijdens deze speciale lunch op 25/12 ontvangen wij u met een lekker aperitief aan tafel. Vervolgens serveren wij u een amuse en 4-gerechtjes afkomstig uit ons kerstmenu. Qua sfeer nemen wij u mee naar de tijd van ‘Ol Bleu Eyes! U kunt heerlijk genieten van het repertoire van Frank Sinatra. Reserveren is alleen mogelijk met aankomst 12.00 of 13:00 uur. De kosten bedragen per persoon € 62,- per persoon.

Voor de lunch hebben we alleen nog comfortabele hoge dinertafel beschikbaar.

Reserveren Kerstdagen

Een kerst om niet te vergeten

Reserveer jullie tafel direct online via onderstaande knop. Op de dag zelf kunnen wij geen passanten plaatsen. Heeft u dieetwensen? Geef dit bij uw reservering door en wij passen het menu zo goed mogelijk voor u aan. Voor meer informatie en beschikbaarheid mail naar info@nybasement.nl of bel 010 – 439 05 24 (tussen 16.00 en 23.00 uur).

Reserveer direct

NY Basement

Oudejaarsavond

Kekke dassen en hippe strikken! Knap gekapte haren en stijlvolle avondkleding. Heerlijke cocktails, culinaire traktaties, een mooi glas champagne… wat wil een mens nog meer? Op Oudejaarsavond is het puur genieten in NY Basement met eerst een speciaal Sylvester Diner en aansluitend een gezellige feestavond waarbij de voetjes van de vloer kunnen. De muzikale begeleiding van deze avond is in handen van onze huisband The Big Swingers die samen met onze vaste plaatjesdraaier DJ Viccc er een spetterende avond gaan van maken.

Gerechten_NY_Basement

Sylvester Diner = VOL

Op Oudejaarsavond is het puur genieten in NY Basement met eerst een speciaal Diner-Dansant bestaande uit 5 gerechtjes en aansluitend een gezellige feestavond. Rond 23:30 / 23:45 kunt u buiten, met een glaasje champagne in de hand, gaan genieten van het Nationaal Vuurwerk bij de Erasmusbrug voor € 124,50. Uiteraard komt u daarna weer terug in NY Basement voor het vervolg van de avond: onze NY Eve Basement Party.

Helaas, maar alle tafels zijn gereserveerd. Er kan NIET meer gereserveerd worden. We hebben alleen de Private Dining beschikbaar voor een groep van minimaal 10 personen

Hotel-NewYork-Rotterdam-NYbasement-10

NY Eve Basement Party = UITVERKOCHT

Vanaf 22:30 uur starten we met de NY Eve Basement Party! Livemuziek van The Big Swingers afgewisseld door de klassiekers van DJ Viccc. Een spetterende uiteinde van 2019 is gegarandeerd. Uiteraard is er gelegenheid om rond middernacht te genieten van het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Bij terugkomst in NY Basement gaat het feest verder op de dansvloer of aan de bar. Om 02.30 uur is het feest afgelopen en kan iedereen lekker zijn bed in.

Alle kaarten zijn verkocht dus er zijn GEEN kaarten meer beschikbaar.

Reserveren Oudejaarsavond

Knallend het nieuwe jaar in

Het is alleen nog mogelijk om te reserveren voor de Private Dining. Het is mogelijk om met een groep van minimaal 10 personen te reserveren. Dit kan door te mailen naar info@nybasement.nl.

Reserveren voor Private Dining