Feestdagen
in NY Basement

NY Basement Kerstmenu

Uitgebreid genieten van het Kerstmenu dat onze keukenbrigade heeft samengesteld. Ook de NY Basement cocktailshakers zullen van zich laten horen deze avond en u bij binnenkomst een verrassende cocktail serveren. Deze avond komen wij 8 keer bij u aan tafel met een heerlijke amuse en vervolgens een menu bestaande uit 7 culinaire hoogstandjes. Kiest u ervoor om kerst bij ons te vieren? Dan staat u een avond te wachten waarbij u en uw gasten volledig in de watten gelegd zullen worden.

Het NY Basement menu is volledig uitverkocht!

NY Basement Kerstmenu - UITVERKOCHT

Geniet van een heerlijk 7-gangen menu met amuse en welkomstcocktail voor €99 per persoon. Aankomsttijden zijn mogelijk tussen 17:30 en 19:30 uur. We rekenen ongeveer 3 à 3,5 uur voor het diner.

Bekijk hier het menu

Reserveren

Reserveren is helaas niet meer mogelijk bij NY Basement. Wel zijn er nog enkele plekken voor in het café-restaurant van Hotel New York. Reserveren kan hier.

Het is mogelijk om tot 9 personen via onze website te reserveren. Grotere gezelschappen kunnen contact opnemen per mail via: info@nybasement.nl

Vier Oud & Nieuw in NY Basement

Oudejaarsavond

Kekke dassen en hippe strikken! Knap gekapte haren en stijlvolle avondkleding… Heerlijke cocktails, culinaire traktaties, een mooi glas champagne… wat wil een mens nog meer? Op Oudejaarsavond is het puur genieten in NY Basement met eerst een speciaal Sylvester Diner en aansluitend een gezellige feestavond waarbij de voetjes van de vloer kunnen. De muzikale begeleiding van deze avond is in handen van onze huisband The Big Swingers die samen met onze vaste plaatjesdraaier DJ Viccc er een spetterende avond van gaan maken.

NY Eve Basement Party

Tickets in de verkoop na de komende persconferentie. Zodat we zeker weten dat we jullie na 00:00 uur mogen verwelkomen. 

Vanaf 22:30 uur starten we met de NY Eve Basement Party! Het feest begint om 22:30 uur tot 02:30 uur*. Livemuziek van The Big Swingers afgewisseld door de klassiekers waar DJ Viccc iedereen mee gaat verrassen. Een knallend uiteinde van 2021 is gegarandeerd! Uiteraard is er gelegenheid om rond middernacht te genieten van het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Bij terugkomst in NY Basement gaat het feest verder en is er ruimte om heerlijk te swingen op de dansvloer of om te genieten van de sfeer en de lekkere drankjes aan onze 11 meter lange bar. Geniet van de feestavond voor €40 per persoon (inclusief glaasje bubbels rond middernacht en warme en koude hapjes tijdens de feestavond).

*afhankelijk van geldende sluitingstijden

Hotel New York

Feestdagen

Vier de feestdagen in Hotel New York

Kies voor een sfeervolle brunch met de gehele familie, heerlijk genieten van een feestelijke Afternoon Tea of voor een gezellig diner in het grote restaurant? Hotel New York heeft altijd iets magisch met de feestdagen. We hebben elkaar even twee edities moeten missen, maar wij hebben al weer zin om Kerst en Oud & Nieuw samen met jullie te vieren.

Meer over de feestdagen