Ervaar onze keuken

Menukaart

Van appetizers tot desserts en van verrassingsmenu’s tot gerechten van de houtskoolgrill. NY Basement bedient grote, kleine en stille genieters.

NY Basement heeft duidelijk een heel ander(e) signatuur en invulling dan het reguliere restaurant van Hotel New York. Zo vindt u op onze menukaart, die regelmatig ‘meedeint’ op het ritme van de seizoenen, vleesgerechten van de houtskoolgrill. Qua keuken stappen we af van de traditionele voor- en hoofdgerechten en serveren we onze gerechten allemaal in het formaat tussengerecht.

Een volledig menu zou dan ook moeten bestaan uit 4, 5 of 6 gerechtjes welke u zelf kunt kiezen van de kaart, of geeft u onze chef de vrije hand met zijn verrassingsmenu?

Gezelschappen van 9 personen of meer vragen wij een keuze te maken uit een van onze groepsmenu’s of om gebruik te maken van een verrassingsmenu van 4, 5 of 6 gerechten.

Maar NY Basement heeft meer in petto. Wat te denken van heerlijke appetizers die u aan de bar nuttigt of aan tafel uw diner inleiden, of onze schitterende wijnen? En wat kiest u als smakelijk sluitstuk? Een dessert inclusief dessertwijn, koffie/thee of een heerlijke cocktail?

Reserveer een tafel

Mocht je na het zien van onze menukaart direct willen reserveren dan kan dat online. Is het gezelschap groter dan 8 personen dan vragen we je om ons te mailen via info@nybasement.nl.

Reserveer direct