Bruidsfotografie

Hotel New York

Trouwfoto's

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk vastgelegd worden. Hotel New York is daar een hele geschikte locatie voor.  Onder bepaalde voorwaarden is het toegestaan om trouwfoto’s te maken in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn

hotel_new_york_rotterdam_plein

Locatie

Hotel New York heeft een aantal mooie plekken waar foto’s gemaakt mogen worden. Deze locaties zijn zorgvuldig gekozen om onze gasten niet in de weg te lopen en hun privacy te garanderen. Foto’s kunnen wel gemaakt worden op onze bekende trap, bij het glas in lood en bovenaan de trap in de centrale hal. Eventuele andere plekken mogen alleen gefotografeerd worden in goed overleg. In het restaurant mogen geen foto’s gemaakt worden.

hotel_new_york_rotterdam_bals_trouwen

Kosten

Wanneer jullie een kamer (huwelijksnacht) of een zaal (trouwen, dineren of feesten) reserveren voor deze speciale dag dan zitten er geen kosten verbonden aan een trouwshoot. Indien jullie Hotel New York alleen kiezen voor een losse fotoshoot dan bedragen de kosten € 150,00 per uur (doordeweeks). Het is alleen mogelijk om een shoot in te plannen van maandag tot en met vrijdag op basis van beschikbaarheid. Tijdens de fotoshoot is er altijd iemand van Hotel New York aanwezig.

Contact

Ja ik wil....

Willen jullie foto’s nemen bij Hotel New York of hebben jullie nog vragen? Neem dan contact op met onze marketingafdeling. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden en kijken we of jullie datum nog past in onze planning.

Contact

Proef de sfeer