Eerste Hotel New York baby geboren

Op zondagochtend 18 april is er voor het eerst in de geschiedenis van Hotel New York een baby geboren. De kleine meid vond het hoog tijd om de wereld te ontdekken, terwijl papa en mama samen aan het genieten waren van een heerlijk verwenweekend in Hotel New York.

Na het 5-gangen NY Basement Menu op de kamer gingen de kersverse ouders lekker slapen, niet wetende dat hun dochter de volgende ochtend al in hun armen zou liggen.

General Manager Roel Dusseldorp: “Deze dag gaan we niet zo snel meer vergeten bij Hotel New York. Trots zijn we op de allereerste Hotel New York baby en trots ben ik ook op mijn medewerkers die de ouders en de verloskundige op een hele professionele manier hebben bijgestaan. We hadden al aardig wat Hotel New York baby’s binnen het team van (oud)personeel, maar dit is uniek en we nemen haar dan ook op in ons Hotel New York familie”

Hotel New York is vandaag langs gegaan bij de ouders met een groot Hotel New York pakket. In het pakket zit babykleding in alle maten, zodat ze voorlopig nog wel even in een Hotel New York romper kan liggen. Daarnaast hebben de ouders een waardebon gekregen om de eerste 10 verjaardagen een verjaardagstaart in Hotel New York op te halen. De kleine meid heeft ook een eigen kaart waarop staat geschreven dat ze kan bellen als ze oud genoeg is voor een nachtje weg zonder ouders en als knipoog een sollicitatieformulier voor als ze 16 jaar is.

In verband met de privacy van het gezin hebben we in overleg besloten om geen namen in dit bericht te plaatsen.