Welkom bij Hotel New York
Via de menubalk hierboven kun je snel navigeren naar de gewenste gerechten. Hieronder kan je ook de borrelkaart, kinderkaart en uitgebreide allergenenkaart bekijken.
Zien we jou snel in ons gezellige café-restaurant?
Via de menubalk hierboven kun je snel navigeren naar de gewenste gerechten. Hieronder kan je ook de borrelkaart, kinderkaart en uitgebreide allergenenkaart bekijken.
Zien we jou snel in ons gezellige café-restaurant?
Griekse yoghurt, blauwe bessen, granola, chiazaad en kokos.
Avocado, banaan, spinazie, kokos, room en blauwe bessen.
Toast, avocado, ham en Hollandaisesaus.
Kaas of jam.
met gele room.
met gele room en slagroom.
Met bosbessen en pure chocolade.
Met mango
Met framboos en witte chocolade.
Zwarte knoflooksaus, witlof-radijssalade en gekarameliseerde uien.
Naturel, kaas of ham 9,50 Spek 11,00 Extra topping 1,00
2 stuks, brioche en mosterdmayonaise.
2 stuks, brioche en krotenmosterd.
2 stuks, brioche en limoenmayonaise.
Dikke tosti met gegratineerde kaas, bechamelsaus en Gruyère.
Croque monsieur aangevuld met een gebakken ei.
Wisselende soep, rundvleeskroket, eiersalade, tonijnsalade, katenspek, zuurdesembrood, kaas, augurk, tomaat en komkommer.
Etagère voor 2 personen
Wisselende soep, paddenstoelkroket, eiersalade, hummus, muhammara, zuurdesembrood, kaas, tomaat en komkommer.
Etagère voor 2 personen
Klassieke dressing, krokante kappertjes en Rotterdamse kaas.
BBQ saus en rode ui.
Augurk, kappertjes, geroosterde paprika en gekonfijte rode ui.
€12,00
Roomkaas, kappertjes en rode ui.
Gedroogde tomaat, truffel, Grana Padano en rucola.
Katenspek, sla, tomaat en mosterdmayonaise.
2 Fines de Claire, 2 Normandische, 2 Oesterij en 2 Speciale de Geay.
Deze oester komt uit Zeeland en wordt voornamelijk in de Oosterschelde gekweekt. Een traditionele, zilte oester zoals de Zeeuwse Creuses bekend staan.
Gekweekt in open water en als de oesters na ongeveer drie á vier jaar volgroeid zijn worden deze oesters in een “Claire” afgekweekt. Zilt en nootachtig van smaak.
Claires zijn ondiepe bassins of voormalige zoutpannen met water dat zeer rijk is aan plankton en niet al te ziltig. Deze Franse oesters worden hierdoor verfijnder van smaak.
Iets vettere oester, gekweekt in de bassins van Marenne-d’Oleron. De oester is hierdoor zeer verfijnd van smaak met een goede verhouding tussen zilt en zoet.
Assortiment warme Fruits de Mer halve kreeft 275 gram, 10 grote garnalen en 2 langoustines bereid in beurre blanc. Kokkels, mosselen en vongole bereid in tom yam.
prijs incl. hele kreeft 550 gram €120,00
Een assortiment van onze koude schaal- en schelpdieren. 2 Fines de claire, 2 Normandische creuses, grote garnalen, Groenlandse dopgarnalen, langoustines, krabpoten, snowcrab, kokkels, mosselen, vongole en scheermessen.
prijs incl. halve kreeft 275 gram €120,00 hele kreeft 550 gram €155,00
Bereid in tom yam, chilipeper, knoflook en koriander.
Bereid in tom yam, chilipeper, knoflook en koriander.
Bereid in tom yam, chilipeper, knoflook en koriander.
Bereid in beurre blanc met tomatensalsa, chilipeper, knoflook en peterselie.
Bereid in beurre blanc met tomatensalsa, chilipeper, knoflook en peterselie.
Sushirijst, zalm, tonijn, wakame, sesam, edamame, avocado en sojavinaigrette.
Sushirijst, gekarameliseerde pinda, watermeloen, wakame, edamame, avocado en sojavinaigrette.
Zuurdesembrood, kruidenboter, tomatenboter en aioli.
Tortilla met gerookte zalm en roomkaas, cocktail van rivierkreeft en Noorse garnalen, quiche met tonijnsalade.
voor 2 personen
Tortilla met pulled brisket, gerookte kip met gele en rode biet, quiche met chorizo-crumble.
voor 2 personen
Tortilla met kidneybonen, mais en chipotle, salade met avocado, groene asperge en krokante kikkererwt, quiche met olijvencrumble en Grana Padano.
Onze collega’s vertellen hier graag meer over.
Noorse garnalen en crème fraîche.
2 stuks huisgemaakt, met venkel, dragonolie en dille-mayonaise.
2 stuks huisgemaakt, met rode en gele biet en uiencompote.
Klassieke dressing, krokante kappertjes, aardappelkaantjes en Rotterdamse kaas.
Rode en gele biet, burrata, olijf, waterkers en rode bietendressing.
Noordzeekrab, appel, Cavolo Nero en limoenmayonaise.
Couscous, tomaat, amandelcrumble en jus van ras el hanout.
Gegrild met geroosterde groenten en rode wijnjus.
Kippenbout met gestoofde groenten in mosterdsaus met dragon en paddenstoelen.
Gegaard op de smoker, BBQ lak, mais en topinambour.
Runderlende met gamba’s en chimichurri.
400 Gram, met bearnaise, chimichurri en geroosterde groenten.
voor 2 personen
Koolvis, Thaise curry, couscous en naanbrood.
Gegrild, met Oosterse salade, soja-koriandervinaigrette en krokante noodles.
Crumble van amandel en dille, waspeen, bimi en Hollandaisesaus.
Zalm, tonijn, gamba, pommes soleil, artisjok, tomaat, vissoep, crouton en rouille.
Onze collega’s vertellen hier graag meer over.
Camembert, witte wijn, crudité en crostini’s.
Geitenkaas, tomaat en spinazie. Salade van rucola, groene asperge en Grana Padano.
Met Baba ganoush, tomaat en amandelcrumble.
Wordt geserveerd met: Fusilli, gedroogde tomaat, courgette, tomatensalsa, pesto en olijven.
Wordt geserveerd met: Fusilli, gedroogde tomaat, courgette, tomatensalsa, pesto en olijven.
Wordt geserveerd met: Fusilli, gedroogde tomaat, courgette, tomatensalsa, pesto en olijven.
Frambozenmousse, bosbes, meringue en pistache-ijs.
Krokante ring gevuld met witte chocolademousse, mango-passievrucht en frambozen-dragonsorbet.
Blondie, macaron gevuld met cassiscremeux en aardbeiengelei.
Vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom en een wafel.
Aardbeiensorbet, vanille-ijs, aarbeiencheesecake-ijs, verse aardbeien, slagroom en aardbeiensaus.
Ananas-passievruchtsorbet, mango-papayasorbet, kokos-mangosaus,slagroom, ananas en mango.
Sinaasappelsorbet, citroensorbet, Aperol-spritz saus, verse en gedroogde sinaasappel.
bevat alcohol
Suikerspinijs, slagroom en suikerspin.
Koekiemonsterijs, Oreo-koekjes en slagroom.