Paasdagen

9 en 10 april 2023

Vier Pasen samen bij Hotel New York

Geniet van Pasen met familie en vrienden in Hotel New York. Laat je verwennen met een heerlijk paasontbijt of geniet van een feestelijk brunchbuffet met uitzicht op de Maas. Er is voor ieder wat wils, van klassieke hapjes tot unieke specialiteiten. Maak er een onvergetelijke dag van en vier Pasen in stijl!

Paasontbijt € 25,00 p.p.

Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, bestaande uit diverse warme en koude gerechten, verschillende yoghurts en fruit, diverse broodsoorten, koffie, thee en vruchtensappen.

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 08:00 uur en 10:00 uur. Wij reserveren uw tafel voor maximaal 2 uur. Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 12,50 p.p.

Reserveer hier!

Paasbuffet € 32,50 p.p.

Vanaf 11:00 uur zal het ontbijtbuffet omgebouwd worden naar een brunchbuffet met warme en koude gerechten. Koffie, thee en vruchtensappen serveren wij vanaf een buffet. Het restaurant biedt ook een “petit grand dessert” aan voor €7,50 per persoon. Deze verwennerij bestaat uit meerdere kleine desserts

Reserveringen zijn mogelijk tussen 11:00 uur en 14:30 uur en tafels worden gereserveerd voor maximaal 2,5 – 3 uur. Om uiterlijk 16:00 uur zal het buffet sluiten. Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 17,50 p.p.

Reserveer hier!

Paaseieren Speurtocht

Wie is er niet groot mee geworden? Paaseieren zoeken!
Na het daverend succes van vorig jaar is hij weer terug: de Hotel New York Paaseieren Speurtocht. De Paashaas heeft 10 paaseieren verstopt in de omgeving van het hotel. Ga op avontuur en ontdek waar de paaseieren verborgen zijn door grappige en uitdagende opdrachten te voltooien. De opbrengst van de speurtocht gaat naar het goede doel: RopaRun Team 47. Doe mee en steun dit mooie initiatief terwijl je samen met je familie een leuke dag hebt!

Meer info