Groot verdriet

Groot verdriet

Gisteravond, woensdagavond 17 oktober 2018, bereikte ons het vreselijke nieuws dat die avond onze collega Leroy na een verkeersongeval is overleden. Leroy was op weg naar huis vanuit zijn werk.

Onze gedachten gaan vooral uit naar zijn familie en vrienden. Vrienden waarvan er een heleboel ook zijn collega waren.
Het nieuws is voor iedereen binnen Hotel New York een grote schok. Namens alle collega’s willen wij ons medeleven en steun betuigen aan de familie van Leroy.

Leroy werkte sinds 2015 bij ons in de keuken. Een hardwerkende kracht die goed in de groep lag. Wij zullen hem elke dag missen en geven hem een plekje in ons midden.

Binnen Hotel New York zullen wij de komende dagen stil staan bij het overlijden van onze collega. Natuurlijk zullen we proberen onze gasten zo goed mogelijk te helpen, zodat zij een prettig bezoek aan Hotel New York ervaren. Wij doen dit met glimlach op het gezicht zoals u mag verwachten, maar weet dat wij van binnen erg verdrietig zijn.

Tijdens de uitvaart, welke donderdagochtend zal zijn, zullen wij onze collega’s alle mogelijkheid geven om afscheid te nemen van hun collega en vriend. Om deze reden zal het restaurant van Hotel New York dan ook gesloten zijn tot 15:00 uur. Hiervoor vragen wij het begrip van onze gasten.

Wij danken iedereen die zijn of haar steun heeft betuigd aan ons adres, dat van een collega of van de familie. Het is fijn om te merken dat er aan elkaar gedacht is.

Namens de medewerkers van Hotel New York,

Roel Dusseldorp
Peter Houben

PS. Een van onze collega’s heeft een geldinzamelingsactie opzet om de familie financieel te ondersteunen bij de uitvaart.