Hotel New York organiseert de Rotterdam Show

De grootste online borrelquiz van Rotterdam

Hotel New York organiseert De Rotterdam Show

Op vrijdagavond 26 maart organiseert Hotel New York de grootste en leukste borrelquiz van Rotterdam. Samen met Pegasus Events en Publieksentertainent.nl wordt de avond gepresenteerd vanuit de studio en wordt het een quiz van, voor en door Rotterdammers (en daarbuiten). Hotel New York zorgt voor een passende Borrelbox voor twee personen, waarbij twee tickets zitten om mee te doen met de online quiz.

De Rotterdam Show bevat 4 spelrondes met vragen over Rotterdam. Deelnemers kunnen onder het genot van de Borrelbox meedoen met de quiz. Je bekijkt de show op je laptop of iPad en via de telefoon geef je antwoord op de vragen. Aan het einde van de avond worden de twee slimste deelnemers met een videoverbinding naar de studio gehaald voor de spannende finale. Natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen. Een geheel verzorgde overnachting met diner in Hotel New York, een sloepentocht door Rotterdam, Hotel New York schoenen van Mascolori en nog veel meer. Gedurende de show verzorgen we ook het nodige entertainment. Zo zal de huisband van Hotel New York, The Big Swingers, optreden.

Roel Dusseldorp, general manager Hotel New York. “Met deze quiz willen we dichtbij onze gasten komen. Iedereen snakt naar gezelligheid en elkaar weer ontmoeten en wij dus ook. Wij komen dan ook graag bij de mensen thuis door middel van deze quiz. Nu zijn wij goed in het verzorgen van de borrelbox, maar met deze twee partners uit de evenementenbusiness zorgen we voor een onvergetelijke avond.”

Tijdens de show wordt er ook een loterij georganiseerd. Wanneer iemand zich aanmeldt voor de quiz kunnen er direct loten gekocht worden. De opbrengst van de loterij gaat in zijn geheel naar Team 47 van de Roparun, het team van Hotel New York en naar Diergaarde Blijdorp.

Kaarten voor de Rotterdam Show zijn te koop via www.rotterdamshow.nl.

Aanmelden met ophalen van de box kan tot 26 maart – 12:00 uur . Box ophalen vanaf 14:00 uur.
Aanmelden met bezorgen van de box kan tot 23 maart – 12:00 uur. Bezorging zal plaatsvinden op 25 en 26 maart.