Lees het goed door!

Informatie

Op zondag 14 april vindt de NN Marathon plaats in Rotterdam, wat enige verkeershinder met zich meebrengt voor gasten die verblijven in Hotel New York en omliggende gebieden.

Hoewel de Wilhelminakade, waar Hotel New York gelegen is, bereikbaar blijft, worden verschillende wegen in de stad afgesloten voor het evenement. Dit kan het moeilijk maken om met de auto vanaf het hotel te vertrekken of aan te komen.

Bezoekers wordt geadviseerd om na 15:00 uur met de auto te reizen of alternatieve vervoersmiddelen te overwegen, zoals de watertaxi of metro (station Wilhelminaplein). Vroeg vertrek of late aankomst via Rotterdam Zuid (via Zuidplein) is mogelijk, maar kan extra verkeersdrukte veroorzaken.

Parkeren: De parkeergarage van het World Port Center naast Hotel New York is geopend tijdens het weekend van 13 – 14 april. Online reserveren wordt aanbevolen, aangezien er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is. Indien online reserveren niet mogelijk is, kunnen parkeerkaartjes op de dag zelf worden gekocht bij de garage.

Daarnaast zijn er andere parkeermogelijkheden op de Wilhelminapier, waaronder de Q-park parkeergarage De Rotterdam en Q-park parkeergarage Boston & Seattle.

Tafelreservering: Gasten die een diner willen reserveren in één van de restaurants van Hotel New York, worden verzocht dit vooraf kenbaar te maken. Houd er rekening mee dat de NY Basement op zondag gesloten is.

Onze excuses voor eventueel ongemak als gevolg van de verkeersdrukte in de stad. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je een prettig verblijf toe.

NN Marathon RotterdamAuteursrecht: Luka de Kruijf 2022