The Big Swingers

Before Christmas Party

17 december 2023

The Big Swingers, Before Christmas Party

Kom op zondag 17 december genieten van de leukste muziek en de lekkerste gerechten in NY Basement! Wat begon als een Live Music Lunch, breidt zich nu naar een onvergetelijke Lunch Edition en Dinner Edition. Verwacht bruisende energie, geweldige muziek en heerlijke gerechten. Bereid je voor om te dansen, te genieten en herinneringen te creëren tijdens deze bijzondere gelegenheid.

Reserveer hier je tafel!

Lunch Edition €80,00 p.p.

Geniet op zondag 17 december van een sfeervolle lunch met aankomsttijd tussen 12:00 – 12:30 uur. Onze keukenbrigade zal jullie gedurende de lunch in de watten leggen met heerlijke gerechtjes.

Prijs excl. overige consumpties en bestedingen op nacalculatie. De middag duurt van 12:00 tot 16:30 uur.

Dinner Edition €92,50 p.p.

Vergezel ons feestelijke en culinaire Party Dinner op zondag 17 december vanaf 18:30-18:45 uur. Aan tafel serveren wij je 4 culinaire hoogstandjes die alle smaakpapillen zullen raken.

Prijs excl. overige consumpties en bestedingen op nacalculatie. De avond duurt van 18:30 tot 23:00 uur.

The Big Swingers

Ontmoet de topartiesten James Ludlam voor zang en piano, Bep van Noord op de saxofoon, Bas Meijndert op de drums en zangeres Eva van der Zanden. Beleef het allerbeste van coverbands, zonder digitale tracks maar puur live gespeeld. Met hun grote repertoire en jarenlange ervaring geven de Big Swingers altijd vol gas tijdens hun optreden. Een onvergetelijke muzikale ervaring wacht op je!

Bezoek de website

Overnachten

Ben jij nog niet klaar om naar huis te gaan en wil jij jouw complete ervaring nog even verlengen? Blijf dan overnachten in één van de unieke kamers van Hotel New York. Hier kun je heerlijk nagenieten en zo in het fris opgemaakte bed ploffen zonder de terugreis naar huis te overbruggen.

Kamer boeken

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Meer info