Ontdek de limited edition Blond Amsterdam mok met Holland Amerika Lijn thema!

Op 21 juni 2023 was het zover: de lancering van de enige echte, limited edition Blond Amsterdam mok met als thema de Holland Amerika Lijn. Deze unieke mok brengt de twee Rotterdamse iconen, het ss Rotterdam en Hotel New York, samen in een kleurrijk en speels design. 

Op de mok prijken niet alleen de afbeeldingen van Hotel New York en het ss Rotterdam, maar ook de Watertaxi en de Erasmusbrug hebben een mooi plekje gekregen. Het levendige design vangt de charme en de nostalgie van de Holland Amerika Lijn perfect in beeld. Elke keer dat je van je favoriete warme drank geniet, word je herinnerd aan de rijke maritieme geschiedenis van Rotterdam.

De limited edition Blond Amsterdam mok is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. Het handvat biedt een comfortabele en stevige grip, zodat je optimaal van je drank kunt genieten. Met een inhoud van 0,35 L is er voldoende ruimte voor een heerlijke kop koffie, thee of andere dranken. De mok is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor dagelijks gebruik.

Niet alleen is de Blond Amsterdam mok met Holland Amerika Lijn thema een geweldige aanvulling op je collectie, maar het is ook een prachtig cadeau voor liefhebbers van Rotterdam en de maritieme geschiedenis. Verras jezelf of een dierbare met deze bijzondere mok en voeg een vleugje Rotterdamse trots toe aan elke koffiemoment.

Deze limited edition mok was binnen enkele uren na lancering online al compleet uitverkocht. Maar niet getreurd! Je kunt de mok nu kopen in de HNY Kiosk en de Lynbaan Shop van SS Rotterdam en zo verzekeren van een stukje Rotterdamse trots in huis. Mis deze kans niet en geniet elke dag van je favoriete warme dranken met deze unieke Blond Amsterdam mok met Holland Amerika Lijn thema!