Fotoshoot

Fotoshoot

Hotel New York

Een shoot van het interieur, een commercial opnemen, productfotografie, een modeshoot of een foto voor je portfolio. Hotel New York kan dan de ideale locatie zijn. Hotel New York is voor veel fotografen een unieke plek om te fotograferen. Daarom is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk een fotoshoot te organiseren in het iconische gebouw op de Wilhelminapier.

hotel_new_york_rotterdam_extpier2

Locatie

Deze locaties waar foto’s genomen mogen worden, zijn zorgvuldig gekozen om onze gasten en het personeel niet in de weg te lopen en hun privacy te garanderen. Foto’s kunnen wel gemaakt worden op onze bekende trap, bij het glas in lood en bovenaan de trapl. Daarnaast kan er in NY Basement ook een fotoshoot georganiseerd worden. Eventuele andere plaatsen (kamers/zalen) mogen alleen gefotografeerd worden in overleg. In het restaurant mogen geen foto’s gemaakt worden.

Kosten

Een fotoshoot binnen Hotel New York en NY Basement kan alleen doordeweeks georganiseerd worden. Kosten voor een fotoshoot bedragen € 150,00 per uur (minimaal 1 uur). Eventuele kosten van de kamer/zaal zijn exclusief. Shoots worden altijd begeleid door personeel van Hotel New York.

Hotel_New_York_Fotoshoot

Voorwaarden

  • Er mogen geen naakt- of lingeriefoto’s genomen worden.
  • De crew bij de fotoshoot mag niet bestaan uit meer dan 5 personen. Er dient een zaal geboekt te worden voor de crew.
  • Het is in de openbare ruimte niet toegestaan om lichten op te bouwen.

Hotel New York heeft altijd de laatste stem als het gaat om de organisatie rondom de fotoshoot. Eventuele verzoeken kunnen vooraf ingediend worden.

Shooten maar...

Wil je een fotoshoot organiseren binnen Hotel New York en stem je in met alle afspraken van hierboven dan ben je van harte welkom. Neem contact op met onze marketingafdeling voor de laatste informatie en voor het nagaan van de beschikbaarheid.

Neem contact op