Lees het goed door!

Informatie

Met meer dan tweehonderd festivals per jaar is er altijd wel wat te doen in Rotterdam! Dit brengt wat extra organisatietalent met zich mee en hier informeren wij jullie graag over!

Het weekend van 1, 2 & 3 september 2023 wordt de Rotterdamse haven op diverse manieren onder de aandacht gebracht tijdens de Wereld Haven Dagen. Er is een heel divers programma rondom de havens en de Maas. Dit houd in dat er op de Wilhelminapier van zondag 27 augustus 2023 tot en met 5 september 2023 aangepaste routes gelden.

 

Week 34 – doordeweeks

Ben je in de periode zondag 27 augustus tot en met vrijdag 1 september 2023 & maandag 4 september en dinsdag 5 september 2023 te gast bij Hotel New York? Lees dan onderstaande informatie goed door.

Tijdens deze periode is de parkeerplaats direct achter Hotel New York gesloten. Alle parkeergarages op de Wilhelminapier zijn geopend en gemakkelijk via onderstaande afbeelding te vinden. Er is géén doorlaatbewijs voor de Wilhelminapier nodig.

Mocht je meerdere dagen bij ons overnachten en tussentijds met de auto weggaan, heb je op zaterdag 2 september en zondag 3 september wel een doorlaatbewijs nodig om weer terug te kunnen keren. Per e-mail voorziet onze reserveringsafdeling jullie van het doorlaatbewijs. Houd je e-mail in de gaten!

Week 34 – weekend

Ben je in de periode van zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 te gast bij Hotel New York? Lees dan onderstaande informatie goed door.

Tijdens deze periode is de Wilhelminapier afgesloten voor al het autoverkeer. Alleen bestemmingsverkeer wordt op vertoon van een doorlaatbewijs toegelaten. De parkeerplaats achter Hotel New York is gesloten. Alle parkeergarages op de pier zijn geopend en je wordt verzocht daar te parkeren.

 

Doorlaatbewijs

Het doorlaatbewijs vind je terug in je e-mail. Onze reserveringsafdeling voorziet iedereen met een reservering van 2 of 3 september van een doorlaatbewijs.  Mocht je hier gebruik van willen maken, adviseren wij je deze in kleur uit te printen en zichtbaar op je dashboard te leggen bij het oprijden van de Wilhelminapier. Let er wel op dat een doorlaatbewijs geen garantie is voor een parkeerplaats!

 

Overige informatie

Op de plattegrond onderaan de pagina, worden tevens alle andere parkeergarages in de buurt weergegeven. Echter verkopen wij hier geen parkeerkaarten voor en dien je deze in de parkeergarage zelf af te rekenen.

Gezien de drukte adviseren wij je met een alternatief vervoermiddel te komen. Wij zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer weten over de Wereld Haven Dagen 2023? Bekijk hier het hele programma: https://wereldhavendagen.nl/programma-2023/

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar!

Parkeertips

Parkeren Wereld Haven Dagen 2022