Lees het goed door!

Informatie

Het terrasseizoen is officieel van start gegaan!

Met de stijgende temperaturen en de zon die zich eindelijk weer wat vaker laat zien, is het tijd om ons te verheugen op gezellige momenten op het terras. En goed nieuws voor de terrasliefhebbers: het terras van Hotel New York is al geopend!
Hotel New York, prachtig gelegen aan de oevers van de Maas in Rotterdam, staat bekend om haar betoverende terras met een adembenemend uitzicht op de stadsskyline. Of je nu komt voor een verfrissend drankje, een smakelijke lunch, of lekkere borrel bij zonsondergang, het terras van Hotel New York heeft het allemaal!

En alsof dat nog niet genoeg is, hier komt een klein tipje van de sluier… NY Basement opent dit jaar ook haar terras! De exacte openingsdatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van de culinaire hoogstandjes van NY Basement, allemaal terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de Maas.
Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden, familie of geliefde uit en kom genieten van het prachtige weer en de heerlijke sfeer op het terras van Hotel New York en/of NY Basement. Laat je verwennen door ons personeel en maak onvergetelijke herinneringen!
Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te verwelkomen!

Hopelijk tot snel!