Thuismenu

Thuis genieten van onze keuken

Thuismenu

Onze chef-koks Edward de Ridder (NY Basement) en Ronald van der Donk (Hotel New York) hebben samen een heerlijk 4-gangen keuzemenu bereid. Kies vooraf welk voor- en hoofdgerecht je wilt hebben. Jouw menu zal gebruiksklaar voor je aangeleverd worden. Thuis alleen nog het bord opmaken en bepaalde gerechtjes opwarmen en de gezelligheid van Hotel New York en NY Basement erbij denken.

Thuismenu: € 29,50 p.p.

Het 4-gangen keuzemenu is op alle dagen tussen 16.00 uur en 20.00 uur af te halen in Hotel New York.

Het is ook mogelijk om het menu tussen 16.00 uur en 20.00 uur te laten bezorgen. De kosten bedragen € 5,00 en wij bezorgen in een straal van 5 km vanaf Hotel New York. Bezorging verder weg en op andere tijden kan in overleg

Bestellen moet minimaal 24 uur van te voren. 

Extra verwennerij

Cocktails_Overzicht_NY_Basement

Er moet natuurlijk ook gedronken worden

Naast het heerlijke 4-gangenmenu is het ook mogelijk om een heerlijk wijnpakket bij te bestellen, een bierpakket of een Gin Tonic pakket

  • Wijnpakket (1 fles Viognier + 1 fles Passo del Sud) € 25,00
  • Gin-Tonic pakket (voor 2 personen, bestaande uit Bobby’s Gin – Fever Tree tonic – garnituur) € 22,50
  • Lagunitas IPA Pakket (4 flesjes) € 17,50
  • Nougat Amandel/zeezout (100 gram) € 5,00

Bestellen

Bestellen kan nu via onze online bestelservice. Wanneer je meerdere menu’s wilt bestellen dan moet je het menu x-aantal keer selecteren. Per menu/persoon geef je aan welk voorgerecht en welk hoofdgerecht je wilt hebben. Wanneer de samenstelling van het menu hetzelfde is dan kan je x-aantal keer klikken op het menu.

Minimaal 24 van te voren bestellen.

Bestel hier online

Ophalen bij WestCord Hotel Delft

Het is ook mogelijk om het thuismenu op te halen in ons zusterhotel WestCord Hotel Delft (naast IKEA). Wanneer je het menu hier wilt ophalen dan moet er gereserveerd worden via een mail naar de Receptie van WestCord Hotel Delft via onderstaande knop.

Bestellen

Geef bij je bestelling duidelijk aan wanneer en hoe laat je het menu komt ophalen (dit kan tussen 16.00 uur en 20.00 uur). Vermeld ook goed welk voorgerecht en hoofdgerecht je wilt hebben. Wij zorgen dan dat alles netjes afgeleverd wordt in Delft. Een bestelling moet minimaal 24 uur van te voren gemaakt worden. Betalen doet u bij afhalen in WestCord Hotel Delft.

Reserveer voor Delft