Pubquiz Diner

Leuk! Een Pubquiz!

Pubquiz als teambuilding

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit, in combinatie met een lekker diner, voor je bedrijf of voor jullie familiedag? Niet verder zoeken. Wij kunnen voor jullie een pubquiz organiseren, in een van onze zalen. Strijd tegen je collega’s, vrienden of familie en geniet van een heerlijk diner. Een avond die je niet snel zal vergeten!

Dineropties

hotel_new_york_rotterdam_bals3

3-gangen menu + Pubquiz

Geniet van een 3-gangen menu in een van onze grote zalen. Onder leiding van 2 presentatoren worden de gasten in diverse rondes getest op hun kennis. Om de drie rondes zal er een nieuw gerecht geserveerd worden. Aan het einde van de avond zal er 1 groep gekroond worden tot winnaar. In overleg kunnen we de pubquiz dusdanig samenstellen dat deze “custommade” is. De basis van de pubquiz staat uiteraard al wel.

5-gangen menu + Pubquiz

In deze variant serveren wij gerechtjes uit ons “Diner van Kleine Gerechtjes”. Na elke quizronde serveren wij een lekker gerechtje (5 gerechten). De setting bepalen we in overleg en diner en quiz zullen plaatsvinden in een van onze grote zalen. Onder leiding van 2 presentatoren wordt de quiz in teamverband gespeeld. Ben jij de slimste van je familie, vrienden of collega’s? Wil je er een “speciale” ronde over de familie in verwerken of over je bedrijf? Geen probleem, we denken graag met u mee.

Kosten

Pubquiz_Hotel_New_York

Wat kost dat?

Onderstaande de kosten per persoon voor de 2 opties qua diner. Deze kosten zijn inclusief voorbereiding, samenstelling en presentatie van de pubquiz door 2 presentatoren. Tevens zitten eventuele audiovisuele middelen die nodig zijn ook verwerkt in de prijs.
– 3-gangenmenu + pubquiz € 55,- pp (minimaal 36 personen)
– Diner van Kleine gerechtjes + pubquiz € 60,- pp (minimaal 36 personen

Bovenstaande bedragen zijn exclusief consumpties welke op de avond genuttigd worden en exclusief de zaalhuur voor de voor u gereserveerde ruimte.

Reserveren

Let the game begin

Heb je interesse in een pubquiz dan helpen wij jullie graag. Onze reserveringsafdeling kan jullie helpen met het samenstellen van een gezellig avond. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We zijn ook te bereiken via 010-4390555.

Contactformulier