WestCord Hotels lanceert Wees Welkom Weken met unieke vakanties in eigen land

Meerdaagse auto-, fiets- en wandelvakanties door heel Nederland

Amsterdam, 5 juni 2020 – WestCord Hotels heeft een campagne ontwikkeld gericht op binnenlands toerisme. De Wees Welkom Weken omvatten diverse auto-, fiets- en wandelvakanties variërend van drie, vijf en acht dagen. Een aantal vakanties leiden van hotel naar hotel, bijvoorbeeld van Rotterdam naar Leeuwarden.

Nu veel zomervakanties in het buitenland op losse schroeven staan is er vraag naar meerdaagse arrangementen in eigen land. Met deze nieuwe campagne wil WestCord Hotels voldoen aan de vraag vanuit de Nederlandse consument voor vakanties in Nederland. Tegelijkertijd wil de hotelgroep ook uitstralen dat ze gasten op een veilige en verantwoorde manier kan ontvangen, de campagne staat dan ook in het teken van ontzorgen. Dat betekent dat ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen, parkeren bij de hotels zelf gratis is en dat de gast wordt voorzien van routes en tips rondom de hotels.

Meerdaagse routes

Vanwege de landelijke dekking van hotels is het mogelijk om verschillende hotels te combineren om meerdaagse routes te volgen. Zo is er bijvoorbeeld een route die in acht dagen van Rotterdam, via Amsterdam en de Veluwe naar Leeuwarden leidt met een mix van stad, cultuur en natuur. Als deze route wordt gefietst wordt de auto nagereden en de bagage kan nagestuurd worden. Hiermee worden volwaardige vakanties in eigen land gecreëerd.

“Unieke kans om te ervaren hoe mooi Nederland is”

Jennifer Westers, directeur en eigenaar van WestCord Hotels: “Wij zijn van mening dat we met deze arrangementen iets kunnen bieden waar de Nederlander zelf misschien nog niet aan gedacht heeft. Dit is een unieke kans om te ervaren hoe mooi ons eigen land is en deze schoonheid gaan we ongetwijfeld nog meer waarderen.”