Arnaud en Emile

Het huwelijk van Arnaud en Emile de Rond - Touminet

‘Once upon a time there was a boy who fell in love with a boy and their fairytale lastest a lifetime… I can not wait to start this story with you, would you like to marry me?’

Dit sprookjeshuwelijk van Fransman Arnaud en Nederlander Emile is niet ontstaan in een magisch kasteel net buiten Parijs. Dat kwam later pas. De heren hebben elkaar in de lobby van een hotel in Los Angeles leren kennen. Na op een vlucht voor AirFrance/KLM als cabin attendant te hebben gewerkt, in werkuniform en allebei totaal niet opzoek naar de liefde. En toen gebeurde het… “Emile had een moeilijke periode achter de rug en ik had mijn man een jaar ervoor verloren. We waren allebei ab-so-luut niet opzoek naar de liefde of een relatie, it was totally unexpected!”, vertelt Arnaud.

 “Tijdens onze 1 year anniversary, dat we vierden in een romantisch kasteel net buiten Parijs, zaten we in bad met champagne en had Arnaud een klein doosje met een kaartje waarop de fairytale tekst geschreven stond. Ik zag dat aanzoek totaal niet aankomen, maar uiteraard zei ik volmondig ‘ja!’. Sindsdien zijn we begonnen met alle voorbereidingen voor onze bruiloft.”, Emile.

Waarom de heren hebben gekozen om te trouwen in de Balszaal, te dineren in de Bibliotheek en de huwelijksnacht door te brengen in suite 1.05 binnen Hotel New York?
“Precies daarom! Omdat je bij Hotel New York alles onder één dak hebt. Wij hadden de droom te trouwen op een locatie waar alles mogelijk is en binnen hetzelfde pand kan plaatsvinden. De ceremonie, het diner, het feest, de huwelijksnacht – én waar onze Nederlandse en Franse gasten ook konden overnachten en een karakteristiek stukje Nederland zouden zien en ervaren. Daarnaast wilden we een niet té chique, stijve en formele locatie, maar zeker ook niet een locatie die te casual, gewoontjes en te informeel is. We zochten de perfecte balans daartussen. En een locatie met karakter!”, Emile. “Ik was opslag verliefd! Los van de locatie en de atmosfeer, was ik ontzettend te spreken over de service. Je merkt dat iedereen het fantastisch vind om hier te werken. They sparkle!”, Arnaud.

 “Als ik terugdenk aan ons huwelijksweekend schieten de woorden ‘touched by love’ door mijn hoofd. Niet alleen door onze familie en vrienden, maar zeker ook door de organisatie van Hotel New York”, aldus Emile. “Een van mijn grootste angsten was dat de dag te strak gepland zou zijn en we amper tijd zouden hebben om te ademhalen en écht te genieten. Gelukkig was dat niet het geval; het was relax en tegelijkertijd ook goed georganiseerd. Ik heb altijd het gevoel gehad van ‘They got us! Hotel New York knows exactly what we want.’”, Arnaud.

Tekst: Fleur Degenkamp
Foto: Oulli de Kort

#6 Johan Laboyrie

Hij is een graag geziene gast in Hotel New York. Hij viert er jaarlijks zijn verjaardag, met de familie. Altijd rond oud en nieuw, want Johan is jarig op 30 december.

Lees verder