onze specialiteit:
de oesterbar

Geniet van onze oesterbar

Op de plek waar vroeger de tickets voor de overtochten naar Amerika werden verkocht, is tegenwoordig de echte oesterbar van Hotel New York gevestigd. Geïnspireerd op de klassieke Parijse bistro’s! De gespecialiseerde oesterbarkoks in ons keukenteam bereiden dagelijkse verse schaal- en schelpdieren zoals oesters, krab en mosselen. Sommige gerechten worden heerlijk warm geserveerd zoals een halve kreeft in roomsaus of vongole met Pernod. De voorzichtige proever kan beginnen met een half dozijn oesters en de echte fan kiest voor een plateau Fruits de Mer. Heerlijk met een glaasje Prosecco! De oesterbargerechten zijn dagelijks te bestellen tussen 12.00 en 23.00 uur.

Reserveren

Reserveer een tafel in het restaurant en geniet van de Oesterbar van Hotel New York. Een tafel kan gereserveerd worden via 010-4390525 of reserveer online een tafel.

Reserveer online

Geef een Oesterbarbeleving cadeau

Cadeaubon

Geef een Oesterbarbeleving in Hotel New York cadeau! Vanaf € 12,50 kun je de cadeaubon online bestellen. Ben je in de buurt van Hotel New York dan is de cadeaubon ook verkrijgbaar bij de Receptie.

Bestel online

Proef de sfeer