Hotel New York aan de start van de Roparun

Hotel New York aan de start van de Roparun

Hotel New York zal op 30 mei 2020 in Parijs aan de start van de Roparun staan. Onder de vlag van Dordtse Klasse(n) heeft Team 47 al 10 keer eerder meegedaan en haalde tot dusver € 225.000 op voor het goede doel. Nu neemt Hotel New York het stokje over van OPOD (Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht) en vult het ervaren team aan met personeelsleden van het iconische hotel/restaurant op de Wilhelminapier.

Roparun team 47 Hotel New York strijdt voor mensen met kanker in de laatste dagen van hun leven. 535 kilometer hardlopen en fietsen van Parijs naar hartje Rotterdam, maar bovenal zoveel mogelijk geld ophalen voor dat goede doel van de Roparun; “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Juriaan Roede (grondlegger Team 47): “Onze motivatie om te strijden voor de palliatieve zorg blijft onverminderd groot en de eerste voorbereidingen voor de Roparun 2020 zijn inmiddels in volle gang. Wij mogen nu onder de naam van Hotel New York verder gaan. Wij denken nog meer geld in te kunnen gaan zamelen via onder andere collectes in Hotel New York en via hun grote netwerk. Naast het feit dat ik het fantastisch vind dat Hotel New York dit doet, wil ik ook OPOD enorm danken voor hun jarenlange steun aan ons team.”

Roel Dusseldorp (teamcaptain en general manager Hotel New York). “Vorig jaar zijn we met een aantal collega’s meegegaan met dit fantastische team. Zo is het idee ontstaan om te kijken of we meer konden betekenen. Dit gebeurd op het gebied van het inzetten van ons netwerk en alle vacatures in het team worden opgevuld door personeelsleden van Hotel New York. Wij hopen dat al onze relaties, gasten en collega’s ons mee willen helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.”

Sponsoren, donateurs en supporters kunnen zich melden via Roparun