Het is de mooiste tijd van het jaar

Merry Christmas and a Happy New York!

Bericht van december 2021

Namens het hele team van Hotel New York wensen wij je een ontzettend mooie, warme, gezellige, veilige en fijne kerst. Stay safe en geniet van en met elkaar! Ook willen wij je alvast een gezond, gelukkig en voorspoedig nieuwjaar wensen. Dat al jouw wensen uit mogen komen en we er samen een fantastisch 2022 van mogen maken.

We willen een ieder bedanken voor elk bezoek, elke overnachting en al het vertrouwen in 2021. We hopen jullie veilig en wel weer terug te zien in 2022.

Heel veel liefs,

Team Hotel New York

Meer informatie lees je hier!

Feestdagenmenu

Pak dit jaar extra uit door ons feestelijk en culinair Feestdagenmenu te bestellen. Onze keukenbrigade heeft weer extreem uitgepakt om jou en jouw gasten te verrassen. Het menu is afkomstig uit de keuken van Hotel New York en NY Basement. Dat belooft meer luxe, meer aandacht en meer genot. Het menu bestaat uit 4-gangen waarbij er een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende voor- en hoofdgerechten. Het tussengerecht en nagerecht staan vast. Het menu kan besteld worden vanaf 23 december tot en met 9 januari.

Voor de liefhebbers is er ook een 5-gangenmenu uit de keuken van NY Basement beschikbaar tussen 23 en 26 december. Het menu bevat 5 gangen, inclusief: brood, friandises en een amuse. Let op! Dit menu is beperkt beschikbaar.

Plaats vandaag een bestelling en haal het de volgende dag op vanaf 12:00 uur. Of laat het thuisbezorgen*.

Kerst Brunch, Afternoon Tea en Gebak

Heb je al alles in huis voor het kerstdiner? Geen probleem. Wij hebben ook een heerlijk menu samengesteld voor een verrassend en luxe kersontbijt/brunch. Het menu bestaat uit o.a.: een croissantje met jam, divers belegde broodjes, verse jus d’orange en kerstitems. Een goed begin van de feestdagen kan uiteraard niet ontbreken dit jaar.

Voor alle liefhebbers is ook onze wereldbekende Afternoon Tea te bestellen tijdens de feestdagen. Onze heerlijke zoetigheden en hartigheden zijn tijdens de feestdagen aangekleed met een feestelijk jasje. Verras jouw familie, vrienden en geliefden met alle heerlijke chocolaatjes, taartjes, thee, belegde broodjes en nog veel meer. Vers gemaakt in onze eigen patisserie. Daar kan geen enkel kerstdiner meer tegenop.

Als klap op de vuurpijl heeft onze patisserie alles uit de kast gehaald om weer feestelijke en heerlijke kersttaartjes en -tompoucen te maken voor jullie. De kersttaart en kersttompouce is heerlijk voor tijdens de koffie, warme chocolademelk of als kerstdessert. De taart is voor 4 personen en ook de kersttompoucen gaan per 4 in een bestelling.

Winterkraam

Nu er weer een lockdown is afgekondigd, gaan we allemaal weer massaal wandelen. Goed nieuws voor alle wandelaars, want onze winterkraam is weer geopend! Wat is er nou leuker dan een bezoek te brengen aan onze winterkraam tijdens een mooie wandeling door Rotterdam? Elke maandag tot en met zondag is de kraam geopend vanaf 11:00 uur tot 21:00 uur. De hele dag door kan je genieten van muffins, warme chocolademelk, patatjes, kibbeling, oliebollen, hot buttered rum, thee en nog veel meer. We hebben voor een ieder wat wils. Maak je wandeling leuker en lekkerder door een bezoek te brengen aan onze winterkraam.

Oliebollen  & Appelbeignets

Heb jij al jouw doelen behaald van 2021? We gaan hoe dan ook knallend 2021 uit en 2022 in. Het is mogelijk om bij ons een bestelling te plaatsen met onze heerlijke en verse oliebollen en appelbeignets. Nadat jouw visite deze oliebollen en appelbeignets hebben geproefd, willen ze nooit meer anders! Breng een bezoek aan onze winterkraam of plaats jouw bestelling online via onze website. Bestel ze vandaag en haal ze de volgende dag op in Hotel New York.

Zien we je snel?

We hopen jullie snel te zien tijdens het ophalen van jouw online bestelling of tijdens jouw bezoek aan onze winterkraam. Vergeet niet al jouw feestelijke foto’s te delen op Instagram, Facebook en Twitter met #HotelNewYork. We zien graag jullie mooie momenten op onze sociale mediakanalen voorbij komen! Zo zijn we toch nog even samen.

Maak er wat moois van. Geniet van en met elkaar. Hopelijk zien we jou de komende week nog en anders tot 2022!

*Thuisbezorging is alleen mogelijk tot een straal van 5 km vanaf Hotel New York en bij een bestelling boven de €50.