Team 047

Hotel New York

Welkom bij Roparun Team

Team 47 Hotel New York

De RopaRun is een estafetteloop van ongeveer 525 kilometer welke in teamverband gelopen en gefietst zal worden. We starten in de omgeving van Parijs en onze eindlocatie is de enige echte Coolsingel in Rotterdam op 2de pinksterdag.

Het motto van de RopaRun is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.
Team Hotel New York probeert uiteraard een mooi bedrag te verzamelen voor dit goede doel. Wij vragen hiervoor ook uw steun.

Een RopaRun team bestaat uit 2 ploegen van 8 (4 hardlopers, 2 fietsers en 2 bus crew) en een bivakteam van minimaal 5 personen. Gezamenlijk gaan deze enthousiastelingen de uitdaging aan. Een enorme inspanning op sportief gebied maar daarnaast levert het team ook een inspanning om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.
In 2023 hebben het fantastische bedrag van € 23.500,- kunnen doneren aan Stichting RopaRun.

 

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Evenementen

Overzicht van onze komende evenementen.

Pubquiz_Hotel_New_York

Pubquiz Amsterdam - Hotel Jakarta

Onze teamgenoten uit RopaRun Team 47 afkomstig uit de Amsterdamse WestCord hotels organiseren op 3 mei een leuke pubquiz in Hotel Jakarta.
Inschrijven per team van 5 personen.

Wanneer: 3 mei 2024
Waar: Hotel Jakarta – Bakkerij Westers
Inloop: 17:30
Start quiz: 18:30
Kosten: € 7.50 pp
Aanmelden kan hier

Moederdag - 14 mei // Collecte en Bloemenverkoop

Op Moederdag zullen de RopaRun teamleden collecteren bij de ingang van ons restaurant.
Daarnaast kan je bij onze teamleden een mooi bloemetje kopen voor moeders, de volledige omzet van de bloemenverkoop gaat naar het goede doel.

Doneren, Loten kopen of sponsor worden

HOE KUNT U ONS SPONSOREN ?
Wij hebben 2 pakketten opgesteld voor onze sponsoren. Maar mocht geen van deze 2 pakketten aansluiten bij uw idee dan vernemen wij dat graag en maken wij een pakket op maat voor u.
Wanneer u ons team zou willen sponsoren dan kunt u contact opnemen met Roel Dusseldorp, de General Manager van Hotel New York. Dit kan door een email te sturen aan roparun@hotelnewyork.nl

SPONSOR BROCHURE

DONEREN:
Wilt ons team of 1 van de specifieke teamleden een donatie geven dan kan dat rechtstreeks via de website van de RopaRun.
Team 47 | Hotel New York – Donatiepagina

LOTEN KOPEN:
Via onderstaande link kunt u loten kopen (namens Team 47) voor de grote loterij van de RopaRun met hele mooie prijzen. Door hier gebruik van te maken steunt u ons team middels uw loten aankoop.
Team 47| Hotel New York – Loten verkoop

Het Team

Al meer dan 12x heeft Team 47 aan de start gestaan van de RopaRun en de laatste edities onder de vlag van Hotel New York als hoofdsponsor.
Ons team bestaat in de kern uit collega’s van Hotel New York en hotelcollega’s vanuit WestCord Hotels.

Naast de General Manager van Hotel New York zijn ook de GM’s van The Market Groningen, Fashion Hotel Amsterdam, Hotel Jakarta Amsterdam, ART Hotel Amsterdam en collega’s van het hoofdkantoor van WestCord Hotels (waaronder onze directeur) onderdeel van het team.

Hoofdsponsors

Team 47 wordt gesteund door een aantal geweldige sponsoren en suppliers die ons helpen om geld in te zamelen voor mensen met kanker.
We zijn enorm dankbaar voor hun steun!

Sponsors

Suppliers