De voeten van de vloer

Onze Bands en Dj's

Zoek je nog een bandje voor je verjaardag, feest of trouwfeest? Dan kunnen wij je misschien helpen. Met onderstaande DJ’s en bands hebben wij een goede ervaring en veel contact. Deze DJ’s en bands weten ook goed wat er wel en wat er niet is toegestaan binnen Hotel New York. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling via 010 – 439 05 55.

Hotel_New_York_Trouwen_Entertainment The Big Swingers

The Big Swingers

The Big Swingers nemen je mee op reis terug in de tijd, waar je favoriete hits worden gespeeld, maar dan net even anders.

Hotel_New_York_Trouwen_Entertainment DJ Blue Flamingo

DJ Blue Flamingo

Ziya Ertekin, alis DJ Flamingo, maakt cd-mixen van oude 78-toerenplaten. DJ Flamingo treedt ook elk jaar tijden Oud en Nieuw in Hotel New York.

NY_Basement_Cocktail DJ Bootsy Paul

DJ Bootsy Paul

Paul de Koning, alias Bootsy Paul, grondlegger van de disco op rollerskates, weet met de juiste beats het publiek uit hun dak te laten gaan.

Hotel_New_York_Bruidsmeiden DJ Viccc

DJ Viccc

Als groot muziekliefhebber en veelvoudig clubbezoeker heeft DJ Viccc op een gegeven moment de stoute schoenen en is achter de andere kant van de draaitafel gaan staan.

NY_Basement_band Jazz Centrale

Jazz Centrale

De specialist voor jazz “entertainment” op feesten, bruiloften en zakelijke evenementen. Jazzbandjes van groot tot klein. Voor ieder wat wils.

Boek een kamer in Hotel New York