Lichtpuntjes in een onzekere tijd

“Nu al helemaal klaar mee…. en het is pas dag 4!”

Hotel_New_York_Roel_Dusseldorp_Hotel

Roel Dusseldorp

Wat een ellende is dit met de verplichte horecasluiting inzake het coronavirus.  Natuurlijk helemaal terecht en begrijpelijk, maar horeca mensen zijn niet goed in stil zitten en zeker bij Hotel New York zijn we gewoon gewend om allemaal druk bezig te zijn. Dat schoonmaken zijn we na een paar dagen al wel een beetje zat.

Veel aandacht en respect gaat volkomen terecht uit naar onze hulpverleners. Massaal klappen en klokken luiden, het zijn heel mooie initiatieven! Mooi om te zien dat, in dit soort vervelende en onzekere tijden, mensen wel voor elkaar klaar staan. Vanuit Hotel New York willen wij toch ook een “shout out” geven aan een deel van de grote leveranciers van de horeca.  Zij hebben gezamenlijk het initiatief, onder de noemer #HELPDEHORECA, genomen om de ondernemers te steunen. Het doel is om tegoedbonnen te verkopen van diverse horecaondernemers om te zorgen dat deze ondernemers toch omzet binnen kunnen krijgen de komende tijd.

Hotel New York wil met name onze leveranciers Heineken / Sligro bedanken voor het mooie aanbod om alle bierproducten kosteloos om te wisselen mocht dat nodig zijn op het moment dat we weer open mogen.  Dit is een voorbeeld van hoe een jarenlange samenwerking kracht bijgezet kan worden en dat mag ook best eens verteld worden. Bedankt!

Wij hopen van harte dat meer leveranciers, verhuurders van panden en andere bedrijven die zorgen voor vaste lasten van de ondernemer voorbeelden als deze zullen volgen. Niet alleen voor de horecaondernemers uiteraard, want er zijn veel meer branches die het op dit moment ontzettend zwaar hebben.

 

Roel Dusseldorp
General Manager

Nieuwe initiatieven

Super enthousiast zien wij ook alle leuke andere initiatieven voorbijkomen qua afhaal en bezorgen of zoals wij zelf hebben gedaan het aanbieden van “een echt Rotterdams kantoor” op een hotelkamer.

Lees hierover meer