Hotel New York Blog's

Blogs van Hotel New York

We nemen onze gasten graag mee in de wereld van Hotel New York. Elke blog heeft weer een eigen verhaal over het hotel of zijn geschreven door medewerkers binnen Hotel New York.

Combineer je nachtje weg met een unieke activiteit

All good things come to an end… De herfst is nu officieel begonnen en dat betekent voorlopig even geen terrasweer. Maar niet getreurd, want Rotterdam heeft enorm veel te bieden, ook wanneer het minder lekker weer is. In deze blog hebben wij 5 leuke activiteiten voor jou op een rijtje gezet, die je kan combineren met een hotelovernachting in Hotel New York.

Lees verder

De mooiste kamers van Hotel New York

Hotel New York beschikt over 72 kamers, allemaal verschillend van vorm, inrichting, kleur en knipoog naar de oorsprong van het gebouw. Wij lichten graag vijf van onze meest bijzondere kamers uit!

Lees verder

We mogen weer!

Het is 1 juni en we mogen na lange tijd weer open. In deze blog lees je wat het met onze collega’s heeft gedaan. Hoe hebben zij die periode beleeft en wat maken ze mee terwijl ze nu aan het werk zijn. Onze collega Kelly verzamelde de verhalen en heeft deze blog samengesteld.

Lees verder

Lichtpuntjes in een onzekere tijd

Wat een ellende is dit met de verplichte horecasluiting inzake het coronavirus.  Natuurlijk helemaal terecht en begrijpelijk, maar horeca mensen zijn niet goed in stil zitten en zeker bij Hotel New York zijn we gewoon gewend om allemaal druk bezig te zijn.

Lees verder

Het horecalandschap

We zitten net na de lokale verkiezingen en de meest gehoorde term van elke lijsttrekker na afloop was “een versplintert politiek landschap”, Nee, niet gewoon gebroken of gescheurd, maar versplintert. Daar hebben we dus heel wat tubes lijm voor nodig. Gelukkig ga ik het niet over het politiek landschap hebben, maar ik wil met deze blogs mijn kijk op het horecalandschap van Rotterdam delen met jullie. Af en toe een onbenullig uitstapje en/of een kritische noot zal zeker ook voorbijkomen.

Lees verder