Kennis maken met

Sabrina de Ridder

Sabrina de Ridder NY Basement

Sabrina de Ridder

We maken kennis met Sabrina de Ridder. Gastvrouw van NY Basement, het fine dining restaurant in het soutterain van Hotel New York. Als leidinggevende van het restaurant is geen dag hetzelfde. Hoe ziet haar dag er uit en hoe is Sabrina ooit begonnen bij NY Basement. We stellen haar graag even voor.

Sabrina aan het woord

Stel je even voor…
Ik ben Sabrina de Ridder, nog nét geen 30, en getrouwd met onze Chef-kok Edward de Ridder!
Voor NY Basement ben ik eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant.

Kan je iets over jezelf vertellen?
Ik houd heel veel van sporten, met name fitness en zwemmen (het laatste vooral op een tropisch eiland met volle zon!). Fitness vind ik heerlijk om te doen, even je koppie leeg maken en je lichaam sterk maken/houden!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Deze zijn heel divers. Dagelijks werk ik in het restaurant, maar ik heb ook achter de schermen nogal wat werk liggen. Wanneer ik in het restaurant sta, geef ik leiding aan het team en controleer ik of de kwaliteit van service en product naar wens is. Uiteraard sta ik ook zelf graag aan tafel om gasten een leuke avond te verzorgen!
Achter de schermen kan je denken aan het maken van roosters, reserveringsaanvragen verwerken, offertes opmaken en het product NY Basement verder ontwikkelen.

Hoe lang werk je al bij NY Basement?
Sinds NY Basement werd opgericht werk ik bij Hotel New York. De eerste 2 maanden heb ik dus bij Hotel New York op de vloer gestaan en tevens voorbereidend werk verricht voor het toen nog te openen NY Basement. NY Basement is in oktober 4 jaar geopend.

Hoe ben je bij NY Basement terecht gekomen?
Laten we maar zeggen dat we zijn ‘opgepikt’. Daarom is het dus extra belangrijk dat je bewust bent van hoe je jezelf presenteert. Je weet maar nooit wat er op je pad komt!

Hoe zouden je collega’s je omschrijven?
Eerlijk, direct, collegiaal, gezellig druk, altijd wat te vertellen en een teambuilder.

Wat is je favoriete cocktail?
Een Boulevardier!

Kan je een speciaal moment vertellen tijdens het werken bij NY Basement?
Oud en Nieuw 2017/2018. Na een korte periode van afwezigheid door ziekte stond ik er gelukkig weer in de drukke decembermaand. 31.12.2017 kwamen mijn ouders, schoonouders en broer met zijn vrouw het jaar gezellig bij ons afsluiten. O&N is altijd een feest, gezelligheid, feestelijke sfeer, live muziek van ‘The Big Swingers’. Het waren voor mij dé ingrediënten die ik echt nodig had! Klokslag 00:00 kon ik alleen maar huilen van blijdschap. Ik was trots!

Waar verbaas jij je wel eens over tijdens een werkdag?
Wellicht gek (of juist niet) dat ik dit ga zeggen, maar ik denk dat we er tegenwoordig allemaal wel tegenaan lopen… Ik verbaas mij tegenwoordig nogal eens over de mens 😉

Ook werken bij Hotel New York?

Bekijk onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Sabrina en zie je jezelf ook werken bij Hotel New York? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk vacatures