Na de zomerstop opent NY Basement, het intieme fine dining-restaurant in het souterrain van Hotel New York, opnieuw haar deuren vanaf 21 augustus. En dat doet ze met een frisse start: nieuwe menukaarten, een vernieuwde wijnselectie en een verrassende cocktailkaart.
Chef-kok Rob van der Burg en zijn keukenbrigade hebben met veel passie gewerkt aan een gloednieuw menu vol verfijnde gerechten. Gasten kunnen zich laten verrassen door culinaire creaties die de smaken van nu combineren met een klassieke, tijdloze elegantie. Of je nu kiest voor een samengesteld menu of zelf je favorieten selecteert: iedere gang is een ontdekking.
Naast het eten is er ook veel aandacht besteed aan de dranken. De nieuwe wijnkaart biedt een uitgebalanceerde selectie die perfect aansluit bij de gerechten. Voor liefhebbers van cocktails is de vernieuwde cocktailkaart een ware belevenis, met creatieve, spannende en verfijnde smaken met een knipoog naar het bruisende New York uit de jaren ’20 en ’30.
Wanneer je via de iconische ‘stairway to history’ afdaalt naar NY Basement, stap je een wereld binnen waar historie en moderniteit samenkomen. Een restaurant met een oude ziel, een intieme sfeer en een vleugje vooroorlogs Manhattan. Dé plek voor een stijlvol diner, een avond met vrienden of een zakelijke gelegenheid.
NY Basement is geopend van dinsdag t/m donderdag van 17:00 – 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 17:00 – 01:00 uur.
Reserveer hier